Forumet - Bort med akne

Bort med akne

818 0 21
Vad gör man.. Jag har testat allt allt ALLT! Har någon blivit hjälpt av ett p-piller som heter DIANE? Jag använder det nu och hoppas att det hjälper mig, men man vet ju aldrig. Hoppet finns knappt ens där längre..


Det är sjukt, finns antibiotika och ditten och datten som ska råda bot på skiten, men det är ju inte klokt att de aldrig finner något som verkligen mot dessa j- ansiktssabotörerna! Jag mår psykiskt dåligt av dem och sjutton va ont de gör!

Spana också in:

sheep:

Jag mår psykiskt dåligt av dem och sjutton va ont de gör!


Håller med dig, det är extremt jobbigt ... [sad]
Jag har väl ingen extrem acne, men jag tycker i alla fall att Basiron funkar, och sedan har min hy också blivit mycket bättre sedan jag började med att grundligt rengöra mitt ansikte varje dag. Men det är olika för alla vad som funkar antar jag.
Jag har också haft det väldigt svårt med finnar, fick först tetralysal som är nåt med antibiotika fast de hjälpte bara under tiden man gick på det, När man sluta kom allt tillbaks.
Men när det sen blev så illa att finnarna "växte" ihop i ansiktet och blev gigantiska och sprack av sig själv fick jag roaccutan som hjälper riktigt bra. Det sägs vara en del biverkningar. Men det enda jag märkte av var att läpparna och ansiktet blev väldigt torrt. Fick även näsblod ett par gånger men det var för näsan blev så himla torr. Använde det under 6 månader och allt försvann. Nu har jag bara ärren kvar men får fortfarande en och annan som jag bara smörjer in med stioxyl.
Om du provat Basiron eller de andra receptfria läkemedlen på Apoteket utan resultat så tycker jag du ska ringa till vårdcentralen och boka tid hos läkare. Då lär du antagligen få käka antibiotika (typ Tetralysal) vilket brukar funka fint. Dock finns risken att acnen återkommer efter kuren och skulle den göra det så är det bara att be om en remiss till hudläkare. [smile]

Notasthinkasudrunkim:

Men är du riktigt desperat prova roaccutan(invärtes bruk) men vetefan om resultaten ( som för den delen är ganska häpnandsväckande O.o ) väger över bieffekterna...


Roaccutan är ju å andra sidan inget man bara provar. Krävs recept från hudläkare.