Forumet - Bort med finnarna!

Bort med finnarna!

1169 0 9

Hello världen! Jag är en tjej på 16 år som har en fråga, angående finnar! Inte folket finnar utan finnar i facet! Jag har inte sådär extremt mycket finnar men jag har ju en del.. Och jag undrar om det finns någon där ute som har en lösning på detta problemet! Jag vill inte ha någon dyr salva eller några konstiga piller, eller en konstig tvål som får bort finnarna! Jag vill helst ha tips på någon homemade lösning som fungerar :) Jag har hört om havregryn och honung men har inte prövat det! Vet ni något som fungerar? Pengarna oroar jag mig inte för, själva kostnaden men jag vill veta vad det är jag stryker på mitt ansikte! Vore tacksam för svar :)

Spana också in:


Vision: yoghurt och honung om det ska vara naturligt. Annars krossad aspirin blandat med vatten och eventuellt en matsked yoghurt. Om du är rädd för att det inte ska vara naturligt kan du väl annars köpa krämer från någon hälsokostaffär?? 
Tack så jättemycket! Jo, krämer på hälsoaffärer låter bra men jag är en typisk miljö/naturlig/ikke-kemisk person! Har fått för mig att i princip allt är giftigt, eller att det finns så mycket nu för tiden som bara är fyllt med kemiska lösningar, och jag vill helst bara ha naturliga råvaror eller naturliga lösningar, för om man kollar bakåt i tiden så har ju alla överlevt 'de gamla goda tipsen' och sättet att leva på! Förr hade man inte konstgjort socker eller konstgjorda smaker. Jag lever på det gamla goda sättet med bra mat, bra lösningar och utsätter mig inte för sprutor eller solkräm som ger mig mystiska symptom ;)