Forumet - Bortglömd av bästis

Bortglömd av bästis

1199 0 8

Jag har varit bästis med J i (4) år nu. Vi har tyckt om samma sak och skrattat å allt tillsammans. För ett tag sedan ungefär två tre månader sedan så började J att gå till kyrkan. Där blev hon vän med tjejer-killar i 21 åldern. Dom började att vara med varandra. Nu spelar dom fotboll o.s.v... varje kväll (nästan)                                    Kan inte vara med henne en dag utan att hon pratar om dom och hur roligt dom har. Själv så har vi inte direkt jätte kul... Vi skrattar inte lika mycket! (eller hon skrattar inte lika mycket) Vi bråkar väldigt ofta. Det Mesta handlar om Gänget hon är med.  Det jag vill komma med är... tycker hon ens om mig som kompis längre?? Jag känner att vi inte har alls så kul i hop sen hon började att vara med dom! I bland är hon med mig och sen när klockan blir 6 eller något så går hon till dom. Sen så får hon vara med dom till 12 men med mig så får hon bara vara med mig till typ 6... Hennes föräldrar hatar mig! Fråga mig inte! Har ingen aning varför.... Hon känns inte som en bästis till mig längre. Hon har gjort så många taskiga saker. Jag kan inte lita på henne. När hon är med gänget så skriver hon drygt. Och hon frågar inte längre mig om jag vill göra något... Jag är trött på detta! Jag vill vara hennes bästis! men jag vill också att hon beter sig som en! Hur skall jag göra? Jag är osäker på att sluta vara med henne, för hon är den enda jag har just nu. 

Senast ändrad 28 May 2013, 22:14 av Åtta

Spana också in:


Beckissen:
Dom är så många. Har fobi :/ Men jag vill! Men vågar inte... 
men hörrö du kommer aldrig bli frisk från din sociala fobi om du inte utsätter dig för jobbiga grejer. är de tillräckligt många kommer de knappt märka att du är där, och det är ju alltid lite stelt och konstigt när man börjar träffa nya människor. Tror det är bästa lösningen på ditt problem :)

elverpigen:
men hörrö du kommer aldrig bli frisk från din sociala fobi om du inte utsätter dig för jobbiga grejer. är de tillräckligt många kommer de knappt märka att du är där, och det är ju alltid lite stelt och konstigt när man börjar träffa nya människor. Tror det är bästa lösningen på ditt problem 
Mm vet... Men jag blir så nervös att jag nästan svimmar-spyr. :/