Forumet - Bota bögar ?

Bota bögar ?

4125 0 285

Spana också in:

4chan:

Dom borde ju troligen ha för låg testosteronnivå eller för hög östrogennivå, eftersom som dras till fel kön [tard]


Så vem man dras till bestäms enbart av testosteron/östrogen? Testosteron gör så att man dras till kvinnor och östrogen så att man dras till män? Skulle inte då bisexuella vara könlösa och sterila och så? Om de har lika mycket testosteron som östrogen, menar jag?

Du får nog jobba lite mer på det där. För övrigt dras de inte till fel kön, utan till ett kön.

Lajnowh:

men idiot det är sant
http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?notisID=5695


Ja, naturligtvis, det hade jag kunnat komma fram till bara genom att tänka lite. Självklart ser hjärnan annorlunda ut beroende på vad man dras till, eftersom det är hjärnan som avgör om ett sinnesintryck är snyggt/sexigt/vackert/div. eller fult/äckligt/vedervärdigt/div.
Lajnowh:

men idiot det är sant
http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?notisID=5695


Om det endast är feromonerna som definierar ens sexualitet, skulle man ju inte kunna bli kåt av porr, eller hur? Dessutom är den artikeln en sån där klassisk vek sammanfattning av lågbudgetstudier, förmodligen inte ens doktorandklass. [sad]
Sen vill jag tillägga att jag själv aldrig någonsin känt någon speciell "lukt" hos tjejer respektive killar, annat än äckelsvett på killar och parfym på bådadera; tvättmedel och tobak också förstås.
Det jag personligen attraheras av (rent sexuellt) är utseende och röst. Enda kraven jag har på lukt är att den ska vara fräsch. [tard]