Forumet - Bra ämnesomsättning?

Bra ämnesomsättning?

276 0 6
Hej!

Jo, jämt efter att jag har ätit normatl eller ganska mycket mat och sötsaker, så svullnar min mage upp lite. Men sedan efter ett tag så lägger det sig igen ( Det är ju normalt ) Men det syns aldrig att jag har ätit godis/ mycket mat på kroppen.
Jag har börjat att äta mer under en tid nu och också har också ätit ganska mycket glass/ kakor ovs. Jag har gått upp lite i vikt under denna period, från 43,6 - 45 kg ( Jag var underviktig förut, har bara 1 kg kvar till normalvikt ) Men det syns inte att jag har gått upp... [confused]
Midjemåttet är detsamma, och alla mått runt höfter, lår mm. är samma. Så vart lägger det sig??? Det jag äter alltså? Eftersom att jag har gått upp i vikt men ändå så syns det inte? xD Jag vill ju gärna att det ska synas att jag har fått lite mer hull på mig... Jag vill inte se ut som en sticka... :( Så kan det vara för att jag kanske kan ha en bra ämnesomsättning? :)

Spana också in:

Ungefär samma sak frö mig.
Väger väl runt 51 och är 1,73 lång. Det är lite, jag vet. Men det kvittar hur mycket jag äter, jag går ändå inte upp i vikt. Vet inte riktigt vad det kan bero på, men jag antar att ämnesomsättningen är hög (har varit på vårdcentralen och de hittade inget annat i alla fall).

Jag har fått leva med att folk ser ner på mig för att jag är smal. I dagens samhälle är det fult att kalla någon överviktig person fet, men helt okej att kalla en underviktig person sticka/pinne. Det är för oss som är naturligt smala ganska frustrerande, men det viktigaste är att man inte tar åt sig.

Nu är ju du i och för sig bara 14 så mycket kan ju hända fortfarande. Jag tror inte du ska försöka proppa i dig massor med godis, för om du verkligen har hög ämnesomsättning och är naturligt smal så kommer det ändå inte hjälpa.