Forumet - Bra affärsidé:

Bra affärsidé:

956 0 43
Att risifrutti skall ge ut sin sylt i förpackningen i stora burkar för sig själva. För att inte försämra sin egen försäljning av risifrutti portionerna så kunde de även börja ge ut risgrynsgröt i en separat tub.

Vad tycker ni om denna affärsidé? Känns som jag skulle kunna bli rik på den.

(PS. Jag tycker risifrutti sylten är väldigt god, sursöt.)

Spana också in:

Harpyja:

(Jag äter oftast bara gröten)


Sylten är ju jättejättegod.

DeathOrGlory:

Tror inte direkt många kommer att köpa de produkterna faktiskt. Folk köper väl risifrutti för att det är smidigt att ta med?


Se mitt inlägg under ditt [smile] en ny produkt för att utvigda sig försäljning och sortiment. Folk kommer ju inte sluta köpa risifrutti "fast" bara för att den kommer en family stile, inte om man skiljer på de och folk förstår att det finns två alternativ.
Lounge Act:

Folk kommer ju inte sluta köpa risifrutti "fast" bara för att den kommer en family stile, inte om man skiljer på de och folk förstår att det finns två alternativ.


Fast är det inte smidigare att köpa risgrynsgröt och godare sylt då? Tror också att ditt alternativ kommer bli dyrt ifall man jämför med det jag skrev.
DeathOrGlory:

Fast är det inte smidigare att köpa risgrynsgröt och godare sylt då? Tror också att ditt alternativ kommer bli dyrt ifall man jämför med det jag skrev.


Nja, jag tycker att risifrutti sylten är världens godaste [smile] finns ingen så sur och god som den. Tror några håller med mig!

De kan ha familjerabbatter lite då och då.
Om de släpper enbart sylten i burk och inte tillhörande gröt i tub ifrån deras märke så kommer deras försäljning på risifruttiburkar gå ner. När det finns både gröt i tub och sylt i burk från ett och samma märke så väljer många samma märke för de hör ihop, passar tillsammans i smaken.