Forumet - Bra affärside?

Bra affärside?

2505 0 30
Tänkte om man kunde kombinera prostitution och cosplaying. Tror det hade varit lönsamt om man hade en bordell där de prostituerade klädde ut sig till anime, serietidnings eller star wars karaktärer. Var och en av de prostituerade skulle kunna specialiserat sig på att efterlikna ett visst antal karaktärer. sedan så får de läsa på om dessa så att de vet hur de ska agera när man har roleplays. Slogan för bordellen skulle kunna vara "where your fanfics becomes a reality".

Är det en bra affärside?


presidente: Tänkte om man kunde kombinera prostitution och cosplaying. Tror det hade varit lönsamt om man hade en bordell där de prostituerade klädde ut sig till anime, serietidnings eller star wars karaktärer. Var och en av de prostituerade skulle kunna specialiserat sig på att efterlikna ett visst antal karaktärer. sedan så får de läsa på om dessa så att de vet hur de ska agera när man har roleplays. Slogan för bordellen skulle kunna vara "where your fanfics becomes a reality".
Ja, helt klart

Spana också in:


presidente: Jag har aldrig hört talats om bordeller där de prostituerade specialiserar sig på att spela anime och serietidnings karaktärer.
Är du heeeeeeelt säker på det? Inte ens i länder så som japan?Blink

Fast det var iofs inte bordeller jag tänkte på men jag lovar dig att det finns prostituerade som ställer upp på diverse olika kinks - även spela anime och serietidningskaraktärer.


Hjärta

Jungman: Tänk på att du måste betala tunga dollars för rätten att använda de med största sannolikhet varumärkesskyddade karaktärerna och förmodligen ännu mer för att ägarna skall tycka det är en bra idé att förknippas med köpsex.
Porrfilmer kommer ju undan med det. Men man kanske kan göra minimala ändringar i kostymerna och sedan officiellt ändra namnen fast man har inofficiellt kvar de gamla namnen på karaktärerna.

Storchen84:
Är du heeeeeeelt säker på det? Inte ens i länder så som japan?Blink
Säkert. Men finns många weeaboos i både Europa och Amerika som inte orkar eller har råd att åka ända till Japan för att köpa horor. Sedan så klär sig japanerna knappast ut sig till västerländska seriekaraktärer.

Hentai är en av de populäraste porrgenrerna i många västerländska länder. Tror en del av dem som brukar kolla på det skulle uppskatta det här.
Storchen84: Fast det var iofs inte bordeller jag tänkte på men jag lovar dig att det finns prostituerade som ställer upp på diverse olika kinks - även spela anime och serietidningskaraktärer.
Jo men det hade fortfarande varit bättre om man hade en bordell så att tjejerna kunde anpassa sig till specifika karaktärer. Det blir lättare att få tag i någon som är lik just den serie/anime karaktären man är kåt på om man har många att välja på.