Aviseringar
Rensa alla

Bra affärside?


Ämnesstartare

Storchen84:
Lol vadå bra affärsidé? Skulle detta vara nåt nytt?Mycket glad

Hjärta

Jag har aldrig hört talats om bordeller där de prostituerade specialiserar sig på att spela anime och serietidnings karaktärer.


   
SvaraCitera

presidente: Jag har aldrig hört talats om bordeller där de prostituerade specialiserar sig på att spela anime och serietidnings karaktärer.

Är du heeeeeeelt säker på det? Inte ens i länder så som japan?Blink

Fast det var iofs inte bordeller jag tänkte på men jag lovar dig att det finns prostituerade som ställer upp på diverse olika kinks - även spela anime och serietidningskaraktärer.

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jungman:
Tänk på att du måste betala tunga dollars för rätten att använda de med största sannolikhet varumärkesskyddade karaktärerna och förmodligen ännu mer för att ägarna skall tycka det är en bra idé att förknippas med köpsex.

Porrfilmer kommer ju undan med det. Men man kanske kan göra minimala ändringar i kostymerna och sedan officiellt ändra namnen fast man har inofficiellt kvar de gamla namnen på karaktärerna.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84:

Är du heeeeeeelt säker på det? Inte ens i länder så som japan?Blink

Säkert. Men finns många weeaboos i både Europa och Amerika som inte orkar eller har råd att åka ända till Japan för att köpa horor. Sedan så klär sig japanerna knappast ut sig till västerländska seriekaraktärer.

Hentai är en av de populäraste porrgenrerna i många västerländska länder. Tror en del av dem som brukar kolla på det skulle uppskatta det här.

Storchen84: Fast det var iofs inte bordeller jag tänkte på men jag lovar dig att det finns prostituerade som ställer upp på diverse olika kinks - även spela anime och serietidningskaraktärer.

Jo men det hade fortfarande varit bättre om man hade en bordell så att tjejerna kunde anpassa sig till specifika karaktärer. Det blir lättare att få tag i någon som är lik just den serie/anime karaktären man är kåt på om man har många att välja på.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Man skulle kunna ha det i närheten av mässor som t.ex. Comic con och liknande.


   
SvaraCitera
Draug

Skulle nog kunna dra in en extra slant utan tvekan.


   
SvaraCitera

presidente: Nej (motivera)

Copyright issues, klär du ut folk för näringssyfte så kommer du behöva en licens från de som äger exempelvis star wars och lycka till med att få disney att gå med på det.
Lyckas du dock hitta loopholes i det hela så du kan få ihop verksamheten rent operativt är det en sjukt bra idé, bortsett från olagligheten då men i Nederländerna är det ju lagligt och bra


   
SvaraCitera

finns nog en liten marknad, men tror man skulle behöva vara en riktig eldsjäl för att kunna driva den typen av verksamhet och vinna kundernas förtroende. nörd-autenticitet är viktigt.


   
SvaraCitera

presidente: Jo men det hade fortfarande varit bättre om man hade en bordell så att tjejerna kunde anpassa sig till specifika karaktärer. Det blir lättare att få tag i någon som är lik just den serie/anime karaktären man är kåt på om man har många att välja på.

Finns väl hur mkt anime-karaktärer som helst, samtidigt som efterfrågan på detta nog inte är så jättestort så jag tror inte alls på den här... "affärsidén". Möjligen om man gör som jag tänkte med individuella som inte anpassar sig till specifika utan kan göra flera stycken, men som sagt - då utanför bordell.

presidente: Man skulle kunna ha det i närheten av mässor som t.ex. Comic con och liknande.

Lol

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84: . Möjligen om man gör som jag tänkte med individuella som inte anpassar sig till specifika utan kan göra flera stycken

Det var det jag menade också.

Storchen84:

Finns väl hur mkt anime-karaktärer som helst

De kan ju anpassa sig till de populäraste anime karaktären. Sedan så kan man ju ordna att om någon har ett specifikt önskemål. Men då måste man kanske betala extra. 

Storchen84: samtidigt som efterfrågan på detta nog inte är så jättestort så jag tror inte alls på den här... "affärsidén".

Underskatta aldrig weeaboos och andra nördar.
Förövrigt så är hentai bland de mest sökta porrgenrerna i flera västerländska länder:  http://www.pornmd.com/sex-search#


   
SvaraCitera

presidente: Förövrigt så är hentai bland de mest sökta porrgenrerna i flera västerländska länder:  http://www.pornmd.com/sex-search#

Lol wtf. Tittar på global just nu och där är det compilation. Hentai ligger på nr 3. Intressant sida xD den är iofs buggig för mig just nu men det kan bero på att jag för tillfället har 0,25 mbits internet.

Hjärta


   
SvaraCitera

Najs, kör på Tumme uppSkål


   
SvaraCitera

asså det finns väl redan


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Doop snogg:
asså det finns väl redan

Vart?                 


   
SvaraCitera

du är ju fan sjuk i huvudet! att ens komma på en sådan vidrig tanke! 


   
SvaraCitera