Forumet - Bra böcker för julledigheten!

Bra böcker för julledigheten!

415 0 6

Tjohej, jag ville dels skapa den här tråden för att uppmärksamma problemet med trafficking i vår värld. Det finns ett enkelt sätt för er att hjälpa dem som jobbar emot detta och nu under jul så kanske det är fler än mig som vill hjälpa de som inte har samma förutsättningar som vi i Sverige har. Ett av sätten är att köpa böckerna som Staffan Nordstrand har skrivit, börja med Under Floden. Det andra sättet är att skänka en slant liten som stor till ett av alla barnhemmen och skolorna direkt. Alltså utan mellanhänder och stora organisationer!

Här har ni mer information. Snälla sprid detta budskap! http://www.beewithus.com/lander/

Spana också in:


Daniellas: Tjohej, jag ville dels skapa den här tråden för att uppmärksamma problemet med trafficking i vår värld. Det finns ett enkelt sätt för er att hjälpa dem som jobbar emot detta och nu under jul så kanske det är fler än mig som vill hjälpa de som inte har samma förutsättningar som vi i Sverige har. Ett av sätten är att köpa böckerna som Staffan Nordstrand har skrivit, börja med Under Floden. Det andra sättet är att skänka en slant liten som stor till ett av alla barnhemmen och skolorna direkt. Alltså utan mellanhänder och stora organisationer!Här har ni mer information. Snälla sprid detta budskap! http://www.beewithus.com/lander/
Otroligt bra initiativ! Kan rekommendera hans senaste bok Byggfirman som har fått mycket uppmärksamhet. Den är verkligen bra.