Forumet - Bra CV?

Bra CV?

4303 0 8
Hej, kunde inte somna igår så jag började med mitt CV istället och jag känner att det är ganska okej just nu men att jag kan förbättra det på nåt sätt.

Tanken är att jag ska skaffa ett sommarjobb och därför har jag försökt utforma mitt CV för att passa in på en ansökning för ett sommarjobb.

Hursomhelst, behöver lite respons och goda tips.
Ta hänsyn till att saker som "N.N" har jag skrivit dit istället för mitt riktiga namn, adress, vissa platser osv.

Tack på förhand :)

Screen Shot 2017-01-29 at 6.22.35 PM.png
[email protected] ger  ett desperat intryck och är inte så seriöst. Bäst är att ha förnamn.efternamn i sin e-postadress. Du kan nog också slopa uppdelningen av grundskolan genom att korta ner det till endast grundskolan och så åren. Alla förstår att man gått grundskolan och du kommer när du får mer meriter/erfarenheter att rationalisera bort det.  I din ålder tycker jag det är okej att det står med men lägg ingen vikt där.  Sist men inte minst kan du helt slopa meningen om att du kan ta dig till jobbet och komma i tid de är självklarheter.My dreams are her: [email protected] ger  ett desperat intryck och är inte så seriöst. Bäst är att ha förnamn.efternamn i sin e-postadress. Du kan nog också slopa uppdelningen av grundskolan genom att korta ner det till endast grundskolan och så åren. Alla förstår att man gått grundskolan och du kommer när du får mer meriter/erfarenheter att rationalisera bort det.  I din ålder tycker jag det är okej att det står med men lägg ingen vikt där.  Sist men inte minst kan du helt slopa meningen om att du kan ta dig till jobbet och komma i tid de är självklarheter.[email protected] är inte min riktiga adress, jag använder fö[email protected]

Ska skriva om det där du sa om grundskolan och ta bort det där med att komma i tid.

Spana också in:

Strukturen i ditt CV skulle kunna vara bättre. Det är också bra att beskriva sin erfarenheter redan i CV:t. Ladda ner nån mall på cv-mallar.net eller liknande sida, det brukar hjälpa en på traven. Jämför också med olika exempel på nätet.

Att ha ett snyggt och bra CV är inte på något sätt oviktigt även om det är viktigare för din framtida karriär än ett sommarjobb. Se det t´lite som övning också :) Lycka till med jobbsökandet!