Forumet - Bra/dåig idé? (julklapp till tjejen jag har känslor för)

Bra/dåig idé? (julklapp till tjejen jag har känslor för)

850 0 70
För ett antal månader sedan började jag träffa en tjej mer och mer (vi jobbar på samma jobb).

För mig var det hela underbart och jag fick känslor för henne. För henne var det mer av en reboundrelation har jag fått för mig (hon hade bara någon månad tidigare gjort slut med sin dåvarande pojkvän).

Det hela rann dock ut i sanden (ifrån hennes sida), och det mådde jag väldigt dåligt över, så för några veckor sedan konfronterade jag henne om det hela. Hon sa då att hon (som jag mer eller mindre visste) var väldigt nere när vi började träffas, och kände aldrig riktigt efter..

Nu har vi inte pratat speciellt mycket alls sen dess, förutom på jobbet dock, vilket visserligen går bra, vi har, verkar det som, hittat tillbaka till jobbarkompisar och vänner.

Saken är dock den att jag fortfarande har några sorts känslor för henne.

Så jag har tänkte på att ge henne en julklapp ett tag, och har redan köpt den. Det är en lp-skiva med ett av hennes favoritband. Orkar inte förklara hela historien bakom det, men det är hur som helst en väldigt bra och personlig sak till henne, som jag tror hon kommer bli enormt glad för.

Så, har även planer på att överlämna den/ställa den utanför hennes lägenhet precis innan hon åker hem till sin hemstad över jul, med ett kort brev.

Här kommer ett utkast på brevet:

"Hej XX

Jag fick ju inte dig att köpa en julklapp till på jobbet så för väl göra det så här i stället. För att få det att verka lite mindre konstig så måste jag säga att det var ett tag sen och lite av ett impulsköp, ville egentligen bara säga god jul.

Men behöver säga något mer...
Det här skulle på ett sätt vara mycket skönare att göra face to face, men risken finns då att jag kommer glömma saker, och få dom att låta fel osv.
Det här verkar också antagligen väldigt konstigt och du kanske inte bryr dig överhuvudtaget, men jag vill i alla fall att du ska veta.

Ville mest säga förlåt, om jag nu la någon skuld på dig, när jag missuppfattade tiden vi umgicks. Visste ju att du dels tänkte på annat.

Jag är ledsen om det är jobbigt för dig att höra, men jag började uppriktigt sagt att få riktiga känslor för dig. Och dom fanns faktiskt där ett bra tag.
Nu vet jag inte riktigt...
Även om du självklart fortfarande är en enormt söt och jätteintressant tjej.


Hur som helst, vi borde som sagt umgås nån gång, lite längre fram, åtminstone som vänner...
Det vore kul.

Ha så roligt i dom småländska skogarna nu.

God Jul XX,
önskar XX

PS:
Nu har du ju något som pushar dig till att skaffa den där spelaren du väl ville ha :)"

Så, bra/dålig idé?
Hur kommer det uppfattas tror ni?
Finns det någon chans överhuvudtaget att hon börjar tänka på mig på sättet jag tänker på henne tror ni?

Tacksam för alla svar

Spana också in:

Nej, skulle jag ge den till henne personligen skulle jag inte bara dra.
Men som jag säger även i brevet så skulle det nog bli för jobbigt att ta det face 2 face (patetiskt, jag vet).
Tror dock ingen kommer sno den, då hon bor längst in i ett hus, och är även bra vänner med de flesta där...
Plus att jag kommer lämna den direkt efter vi slutat på jobbet, och innan hon kommit hem (cyklar före henne...).
...jag tror det finns en annan anledning till att jag nog borde ge det hela genom en lapp. Jag vet inte riktigt, men det känns lite som att om jag gör det face to face så kanske både hon och jag blir lite pressade och det kanske leder till att hon inte heller den här gången kan känna efter riktigt. Jag menar, gör jag det genom brevet så har hon ju en hel vecka att tänka efter, right? Hur som, tillbaka till själva julklappen osv. Eftersom den till viss del antagligen kommer påminna henne om vår tid tillsammans (som hon ju på något sätt gillade), kan hon kanske denhär gången börja tänka på mig ur en annan vinkel tror ni? Jag menar inte att hon kommer blir kär i mig, "head over heels", men att hon kanske ger det hela ett försök(?).