Forumet - Bra festival?

Bra festival?

914 0 21

Spana också in:

emmaboda är en väldigt bra "nybörjarfestival". Medelåldern är ganska låg, men det finns massvis med äldre människor om man bara tar en nogrann titt. Det är festligt, knappt någon stöld och vad jag vet; inget våldsamt som händer på festivalen.

Ingen festival du ska gå på om du inte vill lyssna på musik, utan hellre vill gå på "det du hört på radio", då passar hultsfred och storsjöyran bättre...
_smulpaj:

Siesta [rolleyes]


Sämsta festival jag varit på.
Själva campingen var en jävla grusplan i princip med lite gräsplättar här och var, men under gräsplättarna var det grus och sten också vilket gjorde att det var i princip omöjligt att få upp tälten.
När alla väl börjat få upp sina tält efter några timmar slitande så börjar dammet yra här och var för att det är en grusplan som sagt, med runt 1000 personer i rörelse så blir det dammigt.
För övrigt så var det svinigt kallt på nätterna då festivalen är så tidigt på nätterna. Utöver detta så var det inte så stort festivalområde.
TobiasRR:

När alla väl börjat få upp sina tält efter några timmar slitande så börjar dammet yra här och var för att det är en grusplan som sagt, med runt 1000 personer i rörelse så blir det dammigt.


Tror att du missade allt gräs för att det var tält i vägen, jag vet själv att en majoritet av ytan var gräs eftersom att jag själv var med och arrangerade. Gångarna var grusade och diken var grävda, vilket gör att det inte blir lerigt som på så många andra festivaler.

Men, jag håller med om att festivalen är väldigt B. Skulle aldrig betala för den. Däremot är den bättre än jättemånga andra lokala pissfestivaler runt om i Sverige, och den är väldigt lik Hultsfreds-festivalen i en light-tappning. Samma folk på båda festivalerna. Dold text: (drägg) Men, om man åker ner med ett par sköna kompisar eller letar upp mig och mina vänner så kan man ha vårens roligaste dagar under Siesta. Se det som en förfest.

Emmaboda är bättre än Arvika, måste jag säga. Jag trodde inte att något kunde överträffa min första arvikafestival, men Emmaboda gav glädje en helt ny dimension. Ska till båda festivalerna, men om du bara måste välja en utav dom så ska du välja emmaboda. Eller sticka till både siesta och emmaboda för samma pris som Arvikabiljetten.