Forumet - Bra första extrajobb?

Bra första extrajobb?

2672 1 4
Jag ska om en vecka börja första året på gymnasiet och är i  och med det sugen på att börja tjäna lite pengar i form av ett extrajobb/eftermiddagsjobb. Någon som har erfarenheter utav detta? Var jobbade ni? Hur fick ni jobbet? Hur mycket jobbade ni? Vilket jobb är lätt att få som 15-åring?

Kommentarer (1)

  1. Vad ska di gå för linje?:)))

Senast ändrad 11 Aug 2014, 13:13 av André Vifot Haas
Tråden har 4 svar. Sortera efter:
först jobbade jag lite extra med att städa toaletter i ett köpcentrum. fick det jobbet då min kusins dåvarande sambo drev en städfirma. sen började jag på burger king istället. gick bara dit och frågade efter jobb, fick typ en intervju direkt har jag för mig. sen hörde jag inget på ett tag, så ringde upp och då fick jag jobbet om jag inte missminner mig (chefen där var rätt slarvig av sig).

generellt brukar typ donken och bk vara rätt glada i tonåringar då de inte behöver så mycket lön (och dessutom har dålig koll på lagstiftning, fack osv)
I min årsring så jobbar ca 70% och vi är ungefär 40 st. De jobbar med det som vi lär oss om. Typ om man går inriktning bygg så kan man jobba som målare och sådana småjobb typ. Borde vara det bästa, något man tyckerom samt att man lär sig mera om sin inriktning om man arbetar med det.

Spana också in: