Forumet - Bra foundation?

Bra foundation?

358 0 22

Spana också in:

TheSimpleOne:

Jag vill ha en som täcker väldigt bra men också ser bra ut om man säger så :P


Ja haha :p
Om du bor i storstad skulle jag rekomendera dig att kika in på Kicks eller dyl. och testa lite. Annars finns en hemsida som heter www.tikei.se som säljer mineralpuder. Därifrån kan du beställa provburkar för 10 kr. Då kan du ju testa vad du tycker om det :)
Annars säljer ju Maybelline mineralfoundation i flytande form! :)
TheSimpleOne:

Men är den bra ? :D


Ingen aning :O Men jag läst om den på nätet och sett recensioner i diverse bloggar, folk verkar rätt nöjda med den! Och så behöver man ju inte pröjsa en halv förmögenhet för den heller 8D
Den finns också i puderform, den har jag testat på handleden och jag tyckte att den typ glittrade för mycket:(
TheSimpleOne:

Maybelline mineralfoundation


Den är billig och bra, men man kan inte säga att det är en äkta mineralfoundation då den inte innehåller 100% mineraler vilket man vet då den är flytande. Vad har du för hudtyp förresten? Jag tror inte den passar dig om du har fet hud.

Den ger i alla fall väldigt bra lyster och man ser inte översminkad ut, vilket är bra. [y]

TheSimpleOne:

Hur kan man få ansiktet att se ut såhär? :O


För det första så är den där bilden väldigt retuscherad, men med rätt händer och rätt smink så kan du få ett bra resultat.
TheSimpleOne:

sånt där mousse


Har använt den, den är bra, men rätt torr. Har du torr hy måste du vara noggrann med att ha en bra hudkräm innan :)Angelize:

För det första så är den där bilden väldigt retuscherad


Helt rätt, man kan inte utgå ifrån reklambilderna eftersom de har blivit retouscherade flera gånger. Dessutom är Adriana Lima (modellen) vuxen och har antagligen inte de hudproblem som en tonåring kan ha.
Satsa på att använda concealer om du vill döja finnar, rödhet, ringar under ögonen etc.
TheSimpleOne:

Men använder du någon speciell foundation? (:


Har precis gjort slut på en burk L'Oreal True Match Mineralfoundation. Men den är inte 100%-ig mineralfoundation och den har inte hjälpt min hy. Jag menar jag är inget finnmonster, haha, men jag vill ändå se ett bättre resultat efter användning av mineralfoundation. Ska själv testa Tikeis mineralpuder då jag har hört mkt bra om det + det är inte så dyrt :)