Forumet - Bra koll på gymnasium??

Bra koll på gymnasium??

739 0 1
Hej! Jag har varit sjuk i mer än ett halvår så missat mestadels av skolan och kommer därför behöva gå om 2an. Vill gärna börja en ny skola för ja, jag vill bara ha en ny start. Funderar på Östra real, VRG Djursholm eller Dagy (Danderyds gymnasiet). Men har hört så mycket olika om de och behöver hjälp!!!
Är det jätte snobbigt på någon av de? Hur är lärarna? Hur är eleverna? Hur är maten? Hur är scheman & studierna? Mycket plugg? Osv osv. När man läser på deras hemsidor står det såklart att de är bäst osv. Så får ju inte direkt någon klar bild, så om ni går där eller vet mycket om skolorna så skriv gärna!!!

Inga kommentarer

Senast ändrad 7 Jun 2015, 21:32 av VendelaR
Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Min syster tar studenten från vrg jarlaplan nu på fredag och min pappa jobbar / jobbade tills nydligen ( vill inte gå ut med för mycket info om moi) på vrg djursholm. Min syster gick 1:an på östra real men tycket inte om lärararn så hon bytte då till vrg. 

Vad jag har förstått så har vrg Djursholm snobbar eftersom ja det ligger i Djursholm men jag själv har träffat några utav lärarna och det är väldigt trevlig många av de. 

Har ingen aning om Dagy men har för mig att det inte var så bra där ( har hört från några som ogillade skolan)  men jag skulle rekommendera någon ut av vrg:s gymnasium :)