Forumet - Bra linje för medelbetyg

Bra linje för medelbetyg

296 0 11
Hej!
Det är så att jag ska välja linje i slutet av denna termin, och har inte något mål än. Så jag undrar om någon har några tips på bra skolor med passande linjer för min betyg som förra terminen låg på runt 200 men defenitivt kommer höjas till minst 220 denna ;).
Jag bor i Gävleborgs län så jag går helst på en skola i närheten, men kan även flytta till gbg om så krävs :P
Några speciella önskemål på den linje jag går har jag inte förutom att den förbereder mig för att kunna komma in på en bra högskola. Jag känner inte specielt många som går på gymnasiet nu och har ingen att fråga, så jag är extremt tacksam för seiösa svar :). PS skriv gärna vilka betyg man oftast bör ha för denna linje.
lättast är väl att kolla upp vad skolorna/linjerna du är intresserad av ligger på för betyg? det där varierar ju rätt kraftigt från stad till stad och skola till skola.

Zkalman:

Några speciella önskemål på den linje jag går har jag inte förutom att den förbereder mig för att kunna komma in på en bra högskola


vad är du intresserad av då? bra grej att börja med liksom. tre år med något som man hatar lär ju inte vara så kul [smile]

Spana också in:

Zkalman:

Dom ämnen jag tycker är mest intressanta är nog matte(edit:(?)), historia, engelska, kemi och biologi


Tycker det låter som om du skulle gilla natur-natur (eller natur-någonting) Fast de kanske har ganska höga intagningspoäng.. Du kan ju kolla upp några skolor i din närhet och den ungefärliga intagningspoängen till den linjen!

Har ingen aning varför jag svarar på det här! Är i ungefär samma sits som du, och kan typ inget om gymnasielinjer! [y]

Är du 94:a? [crazy]