Forumet - Bra "plan"?

Bra "plan"?

529 0 13
Gick IV i 2 år eftersom att jag knappt pluggade. Nu har jag börjat på ett riktigt gymnasium, skolan är trevlig men jag är inte alls särskilt intresserad i den linjen. Jag kommer plugga samhälle och få behörighet för att plugga vidare sedan. När jag har gått ut gymnasiet tänkte jag skaffa ett jobb och jobba i några år tills jag tröttnar och sedan fortsätta plugga till något jag verkligen vill bli. Det känns för mycket att fortsätta plugga direkt efter gymnasiet. Anledningen till att jag inte valde en inriktning jag är intresserad av är för att dels så är mina poäng ganska låga och sedan så har jag faktiskt ingen aning om vad jag vill jobba med än.

Låter detta genomförbart?

Spana också in:

framtidstron är död:

Ja. Så länge du får ett jobb senare, men annars kan du ju plugga någon slapp kurs i något år som du bara väljer av eget intresse innan du pluggar vidare, det botar ju skoltröttheten lite iaf.


Jo jag antar det, men vill ha ett jobb så jag har mer pengar att göra av med. Fyller 18 nästa månad och vill flytta ut så fort som möjligt.
Om du får jobb beror helt och hållet på hur kräsen/duktig du är.
Accepterar du ett skitjobb samt är driftig, engagerad och verkligen anstränger dig för att få ett jobb är det inga problem att hitta ett jobb. Sitter man på platsbanken och hoppas att rätt jobb ska dyka upp där, ja då är det inte konstigt att arbetslösheten bland lata ungdomar är hög.