Forumet - Bra resor

Bra resor

1095 0 1
Det här kanske låter lite sjukt, men jag o min pojkvän firar ett halvår o vi vill göra något roligt. Asså verkligen on top roligt, vi börja kolla hotell såhär i göteborg för en natt. För ni vet, det usual ;) 
Meeeen, så hamna vi på flygresor, eller först tänkte vi ta en trip till danmark, men han har inte körkort än så inte så kul o bara hänga runt i fredrikshavn o typ bo på hotell där. Så roligt är inte the reef. 
Men vi kolla då flygresor, men det ska ju helst vara billigt för vi båda pluggar ju i gymnaiset and we ain't got a lot of money. Men vi kolla lite på momondo precis, och det fanns väldigt mycket i Polen. Jag var precis där, i Warsawa o det var mysigt. 
Men det jag ville fråga är, vet någon någon billig resa med flyg eller båt, till något rimligt pris? Våran utgångspunkt blir från göteborg. 
Tacksa för svar! 

Spana också in:

Ni kan åka till Rättviks Camping, det är as roligt där och jätte mysigt på sommaren. jag har varit där 6 gånger, (1-2 gånger per år) och jag älskar det. Värt pengarna att hyra en stuga för typ 560kr per natt liksom. Kanske inte ert intresse men finns också massor man kan göra i Rättvik.

Jag bor själv i stockholm så varje gång jag ska till rättvik så får jag ett stort leénde!