Forumet - Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning

7605 0 43
Jag har typ tröttnat på att raka mig och vill vaxa mig istället. Vågar dock inte vaxa vid själva fittan utan bara frampå där det är som drygast att raka.
Tänkte köpa varmvax som funkar för bikinilinjen. Någon som provat det? Hur går det till att vaxa på salong, och vilka salonger gör sånt egentligen? Vad är säkrast?
Har läst i veckorevyn att någon fick lite hud avsliten i brasiliansk vaxning, men hur stor är risken egentligen? "/

Och vaxning på benen.. Där har jag tunt hår och ganska lite, blir inte alls luden eller nåt och det är egentligen inget problem att raka, så vågar nog inte vaxa där i och med att jag fläckvis knappt har hår alls där. Om det är för lite hår, är det större risk att huden slits med då? Vågar jag vaxa fast jag har lite hår lixom? :P
Jag har prövat att vaxa med brasiliansk vaxning hemma, skitsvårt och gör ont som satan. Dessutom är det jättejobbigt att springa från micron till badrummet hela tiden för vaxet stelnar och blir hårt som satan.
Ska dock göra ett nytt försök, förhoppningsvis hjälper min pojkvän mig för jag tror det är mycket lättare om man är två.

Spana också in:

ziiesh:

Men det är väl skillnad på smärtgraden fram och vid fittan/kärleksgrottan? :P


Jag vet inte, jag kom inte så långt kan jag säga. Jag började med att stryka på lite längst upp där behåringen börjar, väntade tills det inte var klistrigt längre och försökte sen dra av det men fick små bitar och det gjorde så satans ont. Nästa gång ska jag göra ett mycket tunnare lager + göra området större, mer som en remsa och lämna en flärp som inte har hår under sig, hoppas på att det kommer bli lättare då.
ziiesh:

Och det gör alltså mindre ont på salong?


ja,dom har tekniken,och om du tex skulle säga aj så tror jag nog att din pojkvän blir osäker och inte drar lika hårt och snabbt=gör ännu ondare,salonger har skills och jävligt bra vax.

ziiesh:

Har du gjort det på salong?


nope,gillar inte tanken på att nån främmande ska kleta vax på min fitta,utsätta mig för smärta och sen behöva betala för den pinan.
*StarNoStar*:

Huden slits inte med, Hade själv pyttelite hår när jag vaxade mig. Gick jättebra Det gör ont att vaxa sig men det är fan värt det.


:D bra, då vågar jag vaxa benen också. och i och med att det inte växer så snabbt så drar jag en liten osäker slutsats att det kommer hålla sig borta länge ^^ Eller är jag helt ute? :P