Forumet - Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning

7927 0 43
Jag har typ tröttnat på att raka mig och vill vaxa mig istället. Vågar dock inte vaxa vid själva fittan utan bara frampå där det är som drygast att raka.
Tänkte köpa varmvax som funkar för bikinilinjen. Någon som provat det? Hur går det till att vaxa på salong, och vilka salonger gör sånt egentligen? Vad är säkrast?
Har läst i veckorevyn att någon fick lite hud avsliten i brasiliansk vaxning, men hur stor är risken egentligen? "/

Och vaxning på benen.. Där har jag tunt hår och ganska lite, blir inte alls luden eller nåt och det är egentligen inget problem att raka, så vågar nog inte vaxa där i och med att jag fläckvis knappt har hår alls där. Om det är för lite hår, är det större risk att huden slits med då? Vågar jag vaxa fast jag har lite hår lixom? :P

Spana också in:

ziiesh:

Och det gör alltså mindre ont på salong?


ja,dom har tekniken,och om du tex skulle säga aj så tror jag nog att din pojkvän blir osäker och inte drar lika hårt och snabbt=gör ännu ondare,salonger har skills och jävligt bra vax.

ziiesh:

Har du gjort det på salong?


nope,gillar inte tanken på att nån främmande ska kleta vax på min fitta,utsätta mig för smärta och sen behöva betala för den pinan.
*StarNoStar*:

Huden slits inte med, Hade själv pyttelite hår när jag vaxade mig. Gick jättebra Det gör ont att vaxa sig men det är fan värt det.


:D bra, då vågar jag vaxa benen också. och i och med att det inte växer så snabbt så drar jag en liten osäker slutsats att det kommer hålla sig borta länge ^^ Eller är jag helt ute? :P
ziiesh:

Någon som provat det? Hur går det till att vaxa på SALONG, och vilka SALONGer gör sånt egentligen? Vad är säkrast?


Att göra braziliansk vaxning hemma blir aldrig bra. Det blir vax överallt, du kan slita bort huden, det tar tid innan det blir bra. Mycket bättre att gå till salong och göra det. På riktigt bra salonger tar det MAX en kvart och allt är borta. Jag vet en jätte bra salong som jag brukar gå till. Den heter Salong Astron och ligger på Klaranorrakyrkogata 24. Hon som äger salongen är jätte van med braziliansk vaxning så du har inget att skämmas för. Tycker det är bäst att göra det där för hemma går det inte, utan blir halv dant och man kommer inte åt riktigt. På den här salongen kostar det bara 295 kr till skillnad från andra salonger som kan kostar uppåt 600 kr och tar 30-40 min för dom. Verkligen värt pengarna och tiden!! 08-6112718 är numret. Bara ringa och boka tid :)