Forumet - Brev från Violine till UM

Brev från Violine till UM

2035 0 65
Det kändes som att när det är nytt år så är det dags för nystarter, och jag lär inte hålla några utav mina nyårslöften, jag kan skämta om att gå ner i vikt eller börja träna men det kommer aldrig att hända.

DOCK!

Hade jag bestämt mig för en sak, att vara Violine, fullt ut, och att vara här där jag trivs som allra bäst. Men min tanke slutade inte där, jag tänker införskaffa mig ett youtube-konto och en cam och göra en come-back senare i år. Så klart kommer den leva i samma anda som den gjorde förr, den är riktad till er och den är gjord och styrd utav er, precis som förr. Ett fastställt datum har inte satts än.

Blev väldigt glad över alla som välkomnade mig tillbaka och är väldigt glad över att jag som förvirrad flicka valde att komma till just ungdomar.se, det har förändrat mitt liv till det bättre med underbara vänner, kontakter, upplevelser, kärlek men även sorg.

Än är ni inte av med mig. :)

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Hemligt som är så töntigt!


Det var utav privata själ och jag vågade inte göra annat dock var jag säker på att jag inte ville lämna um heller så det var den kompensationen jag gjorde. :)

kulturmarxisten:

Jag trodde du hade lämnat för länge sedan.


Trodde du att jag skulle lämna er bara sådär? Nej någon måste ju se efter er. ^_^

Papper:

Kör hårt!
Känner igen Violoine...


Så bra för jag känner igen Papper. :P

Chi Huang Ti:

Känner igen det nicket någorlunda! Vad hade du för avatar?


Hade nog mest bilder på mig själv, vad jag hade i slutet minns jag inte.