Forumet - Brevbärare vägrade dela ut ND-flygblad

Brevbärare vägrade dela ut ND-flygblad

2100 0 268

Spana också in:

Posten kan vägra dela ut saker om de vill, det är ett företag och inte en myndighet och omfattas därför inte av demokratin. Tycker det är bra av de brevbärare som vägrat, förhoppningsvis är de så många att de kan tvinga företaget att backa i frågan. Hade inte heller velat dela ut rasistisk reklam om jag jobbat som brevbärare.
Homunculi:

när jag blir brevbärare så ska jag vägra att lämna ut reklam baserat på mina egna principer.


Flytta till Nordkorea! Brevbärarna har ingen rätt att agera åsikts polis med min post! Gör man så ska man få sparken! I så fall vill jag inte ha sossarnas eller moderaternas eller centerns valpropaganda i min brevlåda!
grundpoängen är god, brevbärares åsikter skall inte förhindra att post delas ut

även om det nu råkar vara nd.

Arazoid:

Flytta till Nordkorea! Brevbärarna har ingen rätt att agera åsikts polis med min post! Gör man så ska man får sparken! I så fall vill jag inte ha sossarnas eller moderaternas eller centerns valpropaganda i min brevlåda!


var ironisk, menade reklam i allmänhet.
vissarionovitj:

helt rätt. precis som på alla andra arbetsplatser så ska brevbärare kunna säga ifrån när de inte trivs med arbetsklimatet, det är en ren arbetsmiljöfråga. jag skulle inte heller vilja dela ut skit från nassar på min arbetstid, tro fan att jag hade lackat.


Varför påstår du att ND är nassar? Vi vill bevara den svenska identiteten och tryggheten för vårt folk. Sen vad är det för rasistiskt med att konstatera att vi inte vill bygga ett Bagdad i Sverige? Vi ska ju ha rätt att bestämma över hur vårt land ska se ut såväl stadsplaneringsmässigt som kulturellt? Sist jag kollade så var det här Sverige och inte Irak.