Forumet - Bricanyl

Bricanyl

564 0 13
Jack.O:

Det kommer gå super bra :3 Inget läskigt <3 Du kommer må jätte bra, promiseeeeeee [rolleyes]

L


Må jättebra kommer jag nog inte göra, men vill ej bli yrslig, få ytterligare hjärtklappning och handdarrningar. Det skulle nog framkalla en fin ångestattack hos mig och det vill jag helst slippa då jag antagligen redan kommer att ha stressat upp mig till en sådan.

Spana också in:

Tycker inte att det är så farligt. Har aldrig upplevt yrsel, utan bara darrningar och hjärtklappningar. Fungerar som vanligt och behöver inte gå och sätta mig eller liknande. Det enda problemet som uppstår är väl att det svårt att skriva för hand. [crazy] Har aldrig upplevt att jag känner mig lam i kroppen eller liknande, som Isawen beskrev. Om du är rätt regelbunden i ditt användande kommer dessa biverkningar att försvinna ganska fort och bara dyka upp när du tar högre dos än vanligt.
Capture:

Tycker inte att det är så farligt. Har aldrig upplevt yrsel, utan bara darrningar och hjärtklappningar. Fungerar som vanligt och behöver inte gå och sätta mig eller liknande. Det enda problemet som uppstår är väl att det svårt att skriva för hand. [crazy] Har aldrig upplevt att


Ska bara testa en gång nu och se om det blir någon skillnad på den där blåsgrejen vad den nu heter. Bevare mig väl.