Forumet - Bristningar... :(

Bristningar... :(

19860 0 87
Jag har oxå bristningar. Gick upp från 46 kg till 65 kg och jag som alltid varit jätte smal fick ju bristningar direkt. Dom är röd/lila och jag har dom över hela låren och det ÄR inte kul, jag vet. Har hört att det finns en salva som heter "Hudroid" som ska dra i hop huden på nåt sätt. sen har jag hört att man kan smörja sig med Aloe Vera creme på stället/ställena man har bristningarna.
Man kan sola oxå. Sen har jag hört att man kan ta bort dom med laser och det kostar nog en del och är nog inte så jätte skönt. Bristningarna försvinner aldrig, dom "försvagas", tynar bort. Det kommer finnas svagt av vita ärr efter bristningarna, men inte som syns så där.
Jag gick upp när jag började med p-spruta, men har slutat med den nu!

Hoppas tipsen va till lite nytta!

Kramar!

Spana också in:

hallå...ja e inte säker men ja tror man kan ta bort dom me laser ( vad kan man inte ta bort me laser nuförtiden liksom=))
men annars bleknar dom med tiden...
jag fick massor när jag började käka minipiller. brösten växte två storlekar på en vecka typ. hade aldrig börjat äta d om ja vetat att d skulle bli så..
Jag kan nästan svära på att ingen av er har en lika fet bristning som jag. Den är lokaliserad på framsidan av axeln, nästan i armhålan vilket är tur så syns den inte så mycket. Dessutom pressar man i solariet alldeles förmycket.

Började som en liten rödlila fläck och har bara växt sedan dess.

Ni som har bristningar, gå till närmsta hälsokostbutik och köp er ett zinktillskott. Det hjälper, det kan jag lova. Men försvinner helt det gör dom aldrig, dom bara bleknar med tiden eller så skyndar ni på det med zink.
Har själv bristningar.Dock inte så mycket.Men tillräkkligt för att må så dåligt..
Men sen kollade jag upp en del krämer man kunde använda sig av..och hittade en jättebra kräm på "kicks" Det är en ny kräm som jag tycker ni borde testa..har verkligen hjälpt mig. Det minskar, men dock inte försvunnit helt.Men mina syns knappt längre tack vare denna kräm.
Den heter "stretchmark corrector, anti.stretchmark +firming cream" Som sagt så finns den att köpa på kicks för exakt 160(eller om de var 170) kronor. Värt priset tycker jag. Lycka till.!! Märket är Lóréal..
nej tove jag tror att det bara är när man går upp i vikt. Men för mig räckte det med några kg på väldigt kort tid....alltså dom kom på typ två veckor. Men jag har alla fall alltid levt i tror att dom försvinner om man blir smalare. Rent logiskt borde det kanske inte vara så men men ...