Forumet - Bröst

Bröst

1607 0 27
undrar bara om det finns någon som vet hur man får de perfekta brösten.. hehe.. Alltså, än har jag knappt några för jag haft/har ätstörningar och då har de försvunnit..
Undrar också hur man kan få en perfekt kropp med snygga bröst m.m får inte träna allt för mycket pga mina ätstörningar. Och de jag försöker komma till är "fler saker" menmen.. får man hängbröst om man har BH eller om man inte har det? Jag har hört flera säga olika , men vad är det korrekta?

Och, perfekt kropp, hur ska man få det? alltså, dvs. slank mage, normalt stora bröst, ja.. jag måste ju verkligen äta ordentligt så jag börjar växa på längden igen. har stannat i min korta läng 150 jättelänge så jag måste få i mig mer näring så jag växer.

Om de är ngn som nu förstår mig, hoppas någon vet hur jag ska lyckas få en snygg kropp, men inte träna för mkt eller utsätta min ätstörning ännu mer..

Tacksam för svar!

Spana också in:

enhimmelskdrog:

definiera "perfekt" plz


Runda, fasta, inte hängiga.. Ja svårt att förklara, men ungefär lika stora som små honungsmeloner, inte alls så stora.. fasta, inte hängiga, släta..godkänd:

försöka bli av med din ätstörning. ät ordentligt och träna några gånger i veckan. då borde din kropp bli fin. hur dina bröst kommer se ut kan du nog inte styra så mycket över.


Okej, tack, men vet ngn något om man får hängbröst om man använder bh mkt eller får man det om man INTE använder?
malinn:

Runda, fasta, inte hängiga.. Ja svårt att förklara, men ungefär lika stora som små honungsmeloner, inte alls så stora.. fasta, inte hängiga, släta..


Tja du kan ju börja med att äta ordentligt.
Brösten innehåller ju 2/3 av fett och kvinnans kropp generellt ska bestå av 20-25% fett.

Sedan mår ju inte kroppen bra av ätstörningar över huvud taget.
Du behöver få i dig rätt näring, så en fin blandning av kött, grönsaker, nötter ect får din hy och allt att må prima [bigsmile]
Bl0cket:

Hur gamal är du? [cute]


14.. =/

enhimmelskdrog:

har inga bröst när jag ligger på rygg


det har inga.. ?


FreeWay89:

Tja du kan ju börja med att äta ordentligt.
Brösten innehåller ju 2/3 av fett och kvinnans kropp generellt ska bestå av 20-25% fett.


Ja, jag har börjat äta mera, men jag är rädd att allt ja proppar i mig ska hamna på andra ställen som lår, mage m.m.. hur vet man om de kommer till brösten?

Harpyja:

Lägg in lite papper i sportbehån.


vill ha äkta, inte fejkat..