Forumet - bröst

bröst

1789 0 56

Spana också in:

kebu12:

Jo faktiskt, undrar varför jag inte blivit tillfrågad


Ska rekommendera dig nästa gång [love]

jennu:

spelar brösten någon stor roll för killar? måste man ha stora för att se snygg ut?


1. Ja.
2. NEJ FFS!
Du har nu tillåtelse att sparka mig i pungen. Men jag föredrar en klapp :3

kebabkurt:

Om någon svarar ja har du tillstånd att sparka denne i pungen.


Klart som fan att brösten kan spela roll. Utseendet är ju väldigt avgörande, om än inte det enda avgörande, gällande vilka man tänder på.
Stringburka:

lart som fan att brösten kan spela roll. Utseendet är ju väldigt avgörande, om än inte det enda avgörande, gällande vilka man tänder på.


Vadå, hur kan de spela roll om vi säger ALLT ANNAT var tändande på tjejen fram tills du fick se hennes bröst vi låt säga är "assymetriska" eller så? Hade du slutat vara attraherad av henne för att hennes bröst inte såg ut som du vill trots att du gillade allt annat med henne? [shake]

resume:

du ser jättebra ut, och vi bryr oss inte om brösten, alla de andra kropssdelar som din kropp framhäver älskar vi däremot väldigt mycke och de är det väsentligaste för våran attraktion


[love][blush]

Evil Conduct:

Huvudsaken är väl ändå att du kan städa och laga mat?


Varför? [confused]
MrsVD:

Vadå, hur kan de spela roll om vi säger ALLT ANNAT var tändande på tjejen fram tills du fick se hennes bröst vi låt säga är "assymetriska" eller så?


Det var inte vad frågan gällde.
Om det står två 100% identiska tjejer framför mig och den ena har snygga bröst och den andra fula, är det ju självklart att jag tar den med snygga bröst. Alltså spelar brösten roll.
Men jag skulle ju lätt hellre vara med en halvful trevlig kvinna än en snygg, dryg jävel.