Forumet - Bröst i fredagsmyset?

Bröst i fredagsmyset?

5467 1 48

Jag fattar inte detta med bröst, att det liksom kan bli ett "nej, usch på denna filmen nu byter vi tbx till gamla hederliga 1:an!!" från mamma/ mormor/ kvinnlig personlighet så snabbt man råkar se något. Vad e det som gör det så speciellt med bröst? Som gör så att mammorna får damp om man råkar se lite Amanda Seyfried niples i Mamma Mia under fredagsmyset? *Ja, jag är i fult medvetande om att detta inte händer men kom inte på någon bättre fredagsmys-film eftersom ändå hela svenska folket har sett den filmen* Är det för att dem är uppväxta med att normen att göm det som kommer med kvinnopaketet?  Är det för att det kopplas ihop med njutning (självnjutning/ sex) och för att det är lite tabu om det i detta land? Elr är det för att alla kvinnor får upp dåliga minnen från första ligget och bara "ohh neej, jag måste nog snacka om detta med psykologen på måndag"?   Har någon någon bättre förklaring, cause i don't get dis humhum om helt normala saker Tardig Mycket glad


nöbby: Har dock aldrig någonsin varit med om att någon fått för sig att byta kanal pga ett par blottade bröst.
haha lite överdrivet där kanske, menar mest på den awkward tystnaden det blir i hela rummet, allt typ stannar upp, det blir blickar som liksom -"9 åriga Hanna sitter ju här inne, ska vi kanske byta nu så vi slipper snacket om blommor och bin ikväll?" Det är ju även beroende på vilken sorts föräldrar du har..

Spana också in:

Att kvinnobröst är sexualiserade är väl ingen nyhet? Sexuella grejer brukar ju föräldrar tycka är olämpligt för små barn. Men jag tror att det mest beror på att de är obekväma med att titta på sådant i barnens närvaro.
Kollar jag på en film med t ex min pappa eller systers pojkvän och en sexscen uppenbarar sig vill jag jätteobekväm. Och jag har verkligen inga issues med nakenhet eller sex annars.


den onde mannen: det är alltid lika trevligt när någon familjemedlem råkar zappa fram en porrfilm
Barndomsminnen Glatt skålandeParty

Lífþrasir:
Är du mysig?
Såklart, sjd? 


isola: Att kvinnobröst är sexualiserade är väl ingen nyhet? Sexuella grejer brukar ju föräldrar tycka är olämpligt för små barn. Men jag tror att det mest beror på att de är obekväma med att titta på sådant i barnens närvaro.
Kollar jag på en film med t ex min pappa eller systers pojkvän och en sexscen uppenbarar sig vill jag jätteobekväm. Och jag har verkligen inga issues med nakenhet eller sex annars.
Nej, men precis, känner mig också fett obekväm om jag hamnar i den sitsen, vem skulle inte? Men jag tycker det är dax att sluta mörker lägga bröst nu o dra rullgardinen över dem o säga att vi väntar tills im med det. känner bara att vi lever på 2000-talet nu, 12 åringarna delar ju redan sina sexerfarenheter på ASK o berättar om vilken storlek på bombshell dem köpte i helgen på sina nattstadsbloggar. Det innebär ju inte heller att man ska börja ta pubertet snacket i förskolan, men kanske sätta en friare stämpel på allt som har med bröst att göra