Forumet - Bröst och Arm Träning!

Bröst och Arm Träning!

3791 0 37
Tjenare![smile]

Jag är en kille på 15 som är 178 lång och väger 56kg. jag vill träna upp mig i ARMAR och BRÖST eftersom det är dom delarna jag känner mig för smal i. [sad]

Jag är 86 cm runt bröstet och vill satsa på runt 90-95 cm.[wink]

Så jag vill gärna ha lite tipps om hur man kan mjuk starta och sen börja träna hårdare hemma. Kan man använda nått speciellt hemma?

så skriv gärna era tränings tipps här [bigsmile]

Spana också in:

Till att börja med är du lite för ung för att kunna uppnå ett så drastiskt resultat men självklart kan du öka din omkrets till viss del!

Här är några bra tips på överarmssövningar:

Koncentrationscurls

Hammercurls

Bicepscurls

Dessa övningar tränar alltså armens ovansida (Biceps Brachii)

För att träna Triceps Brachii och pectoralis major (bröstmusklerna) så är bra övningar:

Bänkpress

Kabelpress

Dips

Sök på alla dessa övningar på google så kommer du att hitta artiklar om hur man utför dem.

Lycka till med träningen! [bigcheers]

//Sultanen
Martenioh:

Vad är det?[crazy]


Som jag sa så sök upp alla övningar på google så kommer du att hitta utförande och teori. Bröst och tricepsövningarna kan vara svåra att göra hemma men om du har tillgång till ett gym kan du också be någon som jobbar där att visa dig övningarna.
Obliques:

Till att börja med är hans ålder perfekt för att träna. Resultaten lär dyka upp "snabbt".


Jag håller inte med om vi pratar att bara bygga muskler. Förmodligen växer hans kropp fortfarande en hel del och mycket av energin han stoppar i sig går åt till att utveckla sin kropp och att växa på längden etc.

På ett sätt kan det vara positivt och det är att hans testosteron nivåer förmodligen skjutit ganska mycket i höjden på senare tid vilket hämmar muskeltillväxten. Däremot så är proteinsyntesen som krävs för att utveckla stora muskler förmodligen inte så intensiv vid bara 15 års ålder som det skulle behövas. Ge honom ett par år till.

Allt beror självklart på hans genetiska förutsättningar och i vilket stadium hans kropp befinner sig.
Sultanen:

Däremot så är proteinsyntesen som krävs för att utveckla stora muskler förmodligen inte så intensiv vid bara 15 års ålder som det skulle behövas. Ge honom ett par år till.


Vad menar du med skulle behövas? All träning är bra för kroppen, han kan bygga på bra mycket. Man börjar väl inte träna bara för att bygga "stora muskler" som du uttrycket det. [tard] Allt är posetivt. man kan inte "bara" bygga muskler, fattar inte vad du menar med det.
En dag på gymmet:

Köp lite AAS och ge fan i att äta ska du se till att allt går vägen. Jag föredrar piller du stoppar in i oralöppnigen, alternativt analen.

Gymmet ska vara ditt hem! Rekommenderar dig att träna varje dag, varav bröst och armar varannan.


Kanske inte så smart att ge honom tipset att lägga upp en kur när han är 15 år?

Tror inte han hade klarat maten under kuren och absolut inte PCT tiden efter.

Fin han hade sett ut om han tränat bröst och armar varannan dag... Hur ska man kunna träna rygg eller axlar efter ett armpass ? och tror dina armar är för slut för rygg efter ett bröstpass med så njaaaaa.