Forumet - bröst storlek

bröst storlek

3119 1 36

Spana också in:

Jag har ingen aning, brukar inte fråga om mått. Det viktiga är att de är proportionerliga till kroppen. Hade jag varit du så hade jag inte gått runt och nojjat över sånt. De flesta killar över 14 års ålder bryr sig mycket mindre om bröst än vad man hela tiden får höra i media och liknande...
Men alla killar är överens om att det inte är snyggt med en tjej som ser ut som 10 år? Bokstavligen, hon har i princip bara två bröstvårtor. Det går inte att köpa en bh, för ingenting passar.

Skulle ni killar verkligen kunna vara ihop med en sådan tjej? Kom igen, ärligt nu! [smile]
Bl0cket:

Skulle ni killar verkligen kunna vara ihop med en sådan tjej?


Nej, tyvärr [chocked] Men skulle antagligen inte bli attraherad av en sådan person från början, och om jag skulle bli det så skulle det ju inte spela någon roll ändå.

Med det sagt så finns det garanterat de killar som faktiskt attraheras av väldigt små bröst. Har i alla fall hört en på TV en gång där de tog upp frågan. Finns det 1 så finns det fler.
bra bröst är sådana som är tilltalande

mvh hjälpar'n

Nämen. Liksom det mesta i världen, är även bröst en smaksak. Man kan se till majoriteten och sedan bedöma att 'de flesta' gillar att det är si eller så. Men man bör då fortfarande vara medveten om att det inte är en absolut sanning (vad är ens en 'absolut sanning'?).