Forumet - Bröstförstoring

Bröstförstoring

2729 0 21

Spana också in:

Rätta mig om jag har fel men kan inte p-piller ha en viss sådan effekt? Men den har ju istället andra biverkningar. Och egentligen, du duger väl som du är!? Fattar inte denna fixering vid brösten hela tiden, samma sak som om mäns storlek på kuken. Om ni var mindre fixerad på storlekar och mer intresserad av teknik och vad som verkligen är skönt och does matter så kommer du nog få ett mycket mera intressant och givande sexliv i alla fall. [smile]
Om man botser från att man enligt vissa skolkuratorer ska vara nöjd med den kropp man fått. Så finns det vissa "naturliga" sätt till större bröst :)

Har själv tagit några PM piller (pueraria mirifica) och gick upp nästan en storlek under en månad. Det jag har kommit fram till är: mycket viktigt med vilken typ/kvalite pueraria mirifican har.
Det finns vildvuxen som säljs och den har knappt någon effekt alls. Brukar vara kapslar på många hundra mg. Vilket inte finns någon anledning till om det är en bra produkt.
Det svåra är att veta vad som är vad, eftersom det oftast inte anges av tillverkarna. Tror inte det är så populärt att länka men dom jag köpte hittade jag på Budera, vet att dom på sthlmcompany ska vara bra också.
Om någon vill ha länken kan jag skicka den. Kostnaden var iaf. runt 250 för en månad. Så det kan ju helt klart vaara värt ett försök.
jag förstår inte varför folk måste vara så himmla oseriösa det är skit tråkigt, för jag undrar faktiskt också.
jag är väll en brud med inte alls stora bröst och jag vill inte förstora min för någon annans skulle jag vill göra det för min egen, jag känner mig inte sexig alls och jag vill verkligen känna mig kvinnlig vilket jag inte gör.
Jag har funderat på silicon bröst men jag vet inte de blir så runda och konstiga och hårda och det måste göra fruktansvärt ont också...
eh.. jag skulle lätt köpa piller om jag hade dom pengarna just nu. men får väll spara..
Egentligen tänkte jag uppmana de som är intresserade av att köpa sådana piller till att först undersöka exakt vilka ämnen de innehåller, sedan undersöka varje ämne individuellt via neutrala källor för att avgöra om det faktiskt finns någon chans i helvetet att de skulle fungera - då de flesta sådana piller endast innehåller mjölksocker, potatismjöl och extrakt från jamsrot. Men efter vidare eftertanke så har jag kommit fram till att de människor som överväger att köpa bröstförstoringspiller troligtvis är för dumma för att någonsin kunna göra som jag föreslagit, därför kan de få slösa bort sina pengar på verkningslösa piller. [smile]