Forumet - Bröstförstoring!

Bröstförstoring!

228 0 22
Någon mer än jag som funderar på detta? hade varit kul att höra andras tankar om det hela. [y]

Själv är jag 17 år, fyller 18 nästa år då. Då har jag möjlighet att operera mig eftersom jag har pengar till det mm. Jag har strl 75B nu, lite förstort dock. Har mer konformade bröst och skulle vilja öka en kupstorlek samt göra dem runda.

Spana också in:

PetraPott:

hade varit kul att höra andras tankar om det hela


En kompis vänninna fixade sina bröst. För det priset tyckte inte jag att det var värt operationen. Sen får hon inte festa lr dricka alkohol på minst 12 veckor och inte anstränga sig fysiskt sig på minst 6 månader. Nu har hon fått problem och en infektion och måste absolut hålla sig ifrån fester och allt sånt vad det innebär. Infektionen blev lika stor som en femkrona har jag för mig.

Sen var det kanske inte en stor bröstförstoring hon gjorde (vad jag själv kan se) men ändock tycker hon att det är skitjobbig att ligga på rygg eftersom det är tungt för bröstet. Även hennes rygg har nu tagit stryk och det är ungefär typ 500g/tutte och trycket är tydligen tillräckligt för att det ska kännas obehagligt.

Har för mig när hon vaknade att hon ville operera sig igen för att hon hade föreställt sig brösten lite större... Sen om 8-10 år måste man göra ny operation oavsett om man ska ta ut brösten för att göra lyft eller för att förstora eller bibehålla bröststorleken.

Enda gången jag skulle kunna tänka mig att göra nått me brösten är om man fått hängiga bröst pga att man blivit äldre, fött barn, eller råkat ut för bröstcancer.
och öh, för att svara på om "nån annan tänkt på det" så lär ju du vara den enda som tänker på hur dina bröst ser ut, fler lär störa sig på plasttuttar än (vad du tycker) små naturliga.

Jag har väl haft samma tanke några gånger, men jag tänker vänta med att ta något beslut tills jag är 25 och mest troligt färdigutvecklad. Just nu tror jag det finns viktigare saker i mitt liv än om jag ska ha fejkboobs eller inte. Lägg pengarna på att förbättra din självkänsla istället.
Emmelipemmeli:

du minskar inte omkretsen på boobsen, bara skillnaden mellan bh-storleken och kupstorleken = en kupstorlek upp.


Eftersom du minskar på omkretsen så borde ju brösten bli plattare, alltså för att få samma kupa som på 75C så borde man ju ha 70D [shake]

Med tanke på att 70C även är densamma (fast lite mindre med tanke på omkretsen) som 80B.