Forumet - Bröstlyft

Bröstlyft

3754 0 44
Ingen mamma vill att ens barn ska göra sånt. Klart det är svårt att ta upp. Det finns nog inget smidigt sätt. Du kommer att behöva möta hennes smärta.

Har ni dålig kommunikation i familjen kan det vara därför du känner dig osedd och otillräcklig och försöker hitta en tydlig orsak enligt samhällsnormer, som bröstens form eller storlek. Förmodligen är det inget fel på dina bröst och är det fel på dem så fixas det inte med plastikkirurgi. Det är väldigt vanligt att man förenklar sina destruktiva känslor för att lättare kunna hantera dem men varje gång man gör det förvärrar man situationen. Du behöver gå till botten med varför du mår dåligt som människa. Det handlar nästan alltid om brist på kärlek.

Sånt här är svårt att säga, allt viktigt låter som klyschor.

Om du vill göra det och ta upp det med familjen så är mitt råd att få ditt problem att låta så 'medicinskt' som möjligt, och att uppvisa självbehärskning. Ta som exempel bröstcancerpatienter som får implantat. Den inställning de har vinner förståelse och legitimitet, så försök imitera den. Jag hoppas dock att du avstår från operation.

Spana också in:


Inte Jung: Jag är starkt emot alla former av kosmetiska operationer
Antingen vet du inte riktigt vad plastikoperationer är eller har du en väldigt felinställd uppfattning om plastikoperationer.

Anser du på fullt allvar att en person som ex råkat ut för en arbetsplatsolycka eller en trafikolycka och fått sin kropp så allvarligt skadad att en plastikoperation är enda sättet att få personen att fungera som människa igen är av ondo?
Likså alla som tyvärr har drabbats av fetma/övervikt och inte på eget sätt kan gå ner i vikt ska nekas plastikoperation (fettsugning)?

Det finns mängder mängder med plastikoperationer som jag anser är helt ok att genomföra. Det är nog en mycket liten del av alla plastikoperationer som består av tjejer som vill ha störra tuttar. Mycket glad

titlover: Anser du på fullt allvar att en person som ex råkat ut för en arbetsplatsolycka eller en trafikolycka och fått sin kropp så allvarligt skadad att en plastikoperation är enda sättet att få personen att fungera som människa igen är av ondo?
med kosmetiska operationer menar jag givetvis ytliga skäl, är man grovt vanställd av någon anledning så är det en annan sak

Inte Jung: med kosmetiska operationer menar jag givetvis ytliga skäl, är man grovt vanställd av någon anledning så är det en annan sak
Jag misstänkte nästan det trots att du skrev...

Inte Jung: Jag är starkt emot alla former av kosmetiska operationer

titlover
: Likså alla som tyvärr har drabbats av fetma/övervikt och inte på eget sätt kan gå ner i vikt ska nekas plastikoperation (fettsugning)?
Inte Jung: Nej, de behöver disciplin, inte en lätt utväg (är själv fet för övrigt)
Fetma och övervikt håller på att bli vår största välfärdssjukdom. Jag menar inte att dom som väger kanske 150 kg och är 180 cm långa ska fettsugas men väger de nästan det dubbla så är kanske fettsugning och avsnörpning av tarmen (har glömt vad det medicinska namnet är) enda utvägen.

titlover: Nej, men uppåt 200 kg och är 175 cm långa. Känner en gubbe som är någonstans mellan 40 och 50 år och enl dom som känt honom så var han "lite" överviktig redan som 15-åring och sen har han bara ökat i vikt för varje år.
Det finns en anledning till att man ohejdat tillåter sig att öka i vikt, det är bättre att bota den än att komma med en snabbfix som inte löser någonting i långa loppet