Forumet - Brösts magiska frekvens (fråga till tjejer)

Brösts magiska frekvens (fråga till tjejer)

8489 1 101
Fysikens lagar säger att alla föremål som utför en svängningsrörelse, t.ex. en pendel eller en tyngd i en fjäder har en egensvängningsfrekvens (eller resonansfrekvens). Om den utsätts för fysisk påverkan med den frekvensen så förstärks rörelsen kraftigt medans om den utsätts för andra frekvenser bara vibrerar den lite. ALLA föremål som kan svänga har en resonansfrekvens, alltså även bröst!!! Om tjejer springer i sina brösts resonansfrekvens kommer dessa alltså att börja kasta våldsamt så att dom nästan knockar den dom sitter på, medans andra springfrekvenser inte är så ”farliga”.

Min fråga till er tjejer är: har ni noterat detta fenomenet? Alltså att när ni springer med en viss frekvens så kastar dom farligt mycket, medans långsammare eller hastigare gång eller löpning är OK? Jag tycker jag noterat på tjejer som springer efter bussen att vissa har enorma problem medans andra kanske inte har det trotts att de kanske har större rattar.


NÅGRA VIDEOR SOM VISAR VAD EGENFREKVENSER ÄR:

1. Här en klassiker: En tyngd hänger i en fjäder som guppar upp och ner med viss frekvens. Då den guppar med fjäderns och tyngdens egensvängningsfrekvens börjar fjädern svänga ordentligt. Annars guppar den bara lite.2. När man gungar måste man svinga benen fram och tillbaka med gungans egensvängningsfrekvens. Gör man det får den fart. Om man svänger hastigare (som i början på filmen) eller långsammare så får den ingen fart.3. Hängbron över Tacoma Narrows hade en egensvängningsfrekvens lika hög som vinddyningarna som kom mot bron. Det ledde till att minsta blåst gjorde att bron började kasta kraftigt. Till slut slets hela bron sönder bara av lite lätt blåst. Det är det här jag är rädd ska hända en del stackars tjejer som springer i sina brösts egensvängningsfrekvens.Så tjejer!!! Har ni noterat att era bröst har en viss självsvängningsfrekvens som ni alltså inte bör springa i.

Spana också in:

Gasolinerainbow:

Men det här var ju inget direkt svar på frågan! Ni måste ju ha några erfarenheter av detta!? Jag som är så nyfiken. Har ni själva tänkt på detta med självsvängning och försökt att undvika den springfrekvensen?


Det är väl rätt givet att man känner att brösten rör på sig. Om de inte är väldigt väldigt små.
Gasolinerainbow:

ALLA föremål som kan svänga har en resonansfrekvens, alltså även bröst!!!


!!!!!

Gasolinerainbow:

. Hängbron över Tacoma Narrows hade en egensvängningsfrekvens lika hög som vinddyningarna som kom mot bron. Det ledde till att minsta blåst gjorde att bron började kasta kraftigt. Till slut slets hela bron sönder bara av lite lätt blåst. Det är det här jag är rädd ska hända en del stackars tjejer som springer i sina brösts egensvängningsfrekvens.


Hahaha.