Forumet - Bröststorlek

Bröststorlek

560 0 17

Spana också in:


mynona:
Jag uttalar mig väl likadant som jag alltid gör? Jag har aldrig dragit mig för att diskutera saker som har med sex att göra, tvärtom är det ju sådant jag alltid har brukat tala om. Jag förstår inte varför det kommer som en nyhet? =S

Nä du brukar ej formulera dig på det viset eller påstå att killar som helt struntar i bröst är gay

Hejpådigsan:
Har blivit ganska utfryst pga min bh-storlek så det är ganska viktigt för mig :$
Det är viktigt att förstå att det är inte dig det är fel på, det är fel på de människor som fryser ut en annan människa på grund av bh-storlek. Du har säkerligen jättefina byst men mobbarna har valt att fokusera på något så urdumt som bh-storlek. Kan verkligen förstå att det känns jobbigt, finns det någon vuxen du litar på som du kan prata med? Ibland när jag hade det tufft i skolan brukade jag smita in till biblotikaren och få stöd. På sin skola finns säkert både en kurator och skolsköterska som kan hjälpa dig med denna situation. Det kan vara viktigt att få stöd när andra människor inte beter sig vettigt. Försök håll upp självkänslan och låt inte andra människor få dig att må dåligt över dig själv. 

isola:

Nä du brukar ej formulera dig på det viset eller påstå att killar som helt struntar i bröst är gay

När har jag påstått att killar som struntar i bröst är gay? Det förvånar mig att du gör en sådan tolkning. Jag syftar på att killar inte automatiskt är heterosexuella och att bröst därmed inte behöver vara en fråga varken till eller från, som tråden verkar mena eftersom den riktar sig till "killar" som om alla killar vore hetero och därmed självklart måste ha någon form av sexuell åsikt om bröst (och tjejer inte kunde ha det, för övrigt). Hur formulerar jag mig annorlunda?