Forumet - bröstvårtor

bröstvårtor

914 0 27

Spana också in:

Lite både och? Det är ju mysigt och roligt och tjejen verkar gilla det, klart att man gör det?

Bröstvårtorna är mkt känsliga och sexuella, klart att man tar på dom. Av min erfarenhet har jag lärt mig att det nästan är enklare att få en tjej våt genom att smeka deras bröstvårtor än det är att fingra på hennes klitoris, av någon konstig anledning.

Fast sen så får man inte glömma att man faktiskt använder både tunga och fingrar på andra ställen som kan kännas lite lustiga. Låren, öronen, halsen etc.

Nintendos BFF:

känns läskigt mkt freud på något sätt


Allt som har med sex att göra har med freud att göra
Det Mawns sa. Liksom, vet jag att det är en erogen zon så kommer jag pussa på stället såvida inte personen jag pussar på säger emot förstås. Vet att min pojkvän inte alls tycker om att få pussar där, om det har något att göra med att det känns konstigt eller något underliggande machoideal vet jag inte. Han får göra det på mig i alla fall.

Och med de tjejer jag varit med så har det varit samma som för mig, det är lite kul och mysigt och så. [blush]
timeisrunningout:

Vet att min pojkvän inte alls tycker om att få pussar där, om det har något att göra med att det känns konstigt eller något underliggande machoideal vet jag inte.


Det känns inte lika skönt för killar (för vissa killar kanske jag borde säga) eftersom att det känns lite för mycket. Liksom så att det blir irriterande. Lite som när en spindel klättrar på dig eller något, sådär, så man vill att det ska sluta.