Forumet - brorsans problem??

brorsans problem??

198 0 27
nu är det så här att jag har en brorhans som är 14 år och sitter alltid vid min dator för att han vill spela på steam, medans jag har kopplat in min gamla pc till han men enda problemet med den är att den inte duger för honom för han skulle kunna spela på den också men den har inget externt grafkort! så han tycker att den inte går att använda! men bryr jag mig?...nej!
Sen är det också så här att när jag kommer in till mitt rum för att se vad han gör och efter en stund så säger han "ska du inte hitta på något annat" och jag blir ju så klart skit förbannad! så jag har funderat på att sätta lösenord på burken eller köpa ett regällt dörrlås till rummet. vad tycker ni att jag ska göra? för jag orkar snart inte med detta söttebröds dagarna längre! så var tacksamma nu och ge mig ett snabbt svar nu![mad]

Spana också in:

För er som ej fattar: Hans bror vill och brukar nyttja hans dator för att spela spel, eftersom brodern inte anser att datorn han har till sitt förfogande är bra nog. Brodern går in till trådskaparens rum och frågar "är du inte klar snart?" hela tiden, eftersom han vill spela på datorn. Detta upplevs som störande.
mytigern:

brorhans som är 14 år


Hur gammal är du då? Och är du den enda som har en datorer i hela huset? [rolleyes]

Är den din så gör du väl som du vill med den?

En gång i tiden hade jag och bror en dator att dela på, och jag lät honom ha den när han skulle spela "matcher" i CS eftersom det var då det var viktigast för honom att sitta. Men jag skulle aldrig låtit honom ockupera MIN egen dator nu för att den duger att spela CS på. Då skulle han få skaffa en egen dator att spela på.

För övrigt, vad är det för datorer som inte klarar CS? Utvecklingen på grafikfronten i CS har väl inte direkt stormat fram direkt?

Dold text: Läste så slarvigt första gången att jag fick det till att brorsan använde steam som cover, men att han egentligen glor på porr och fapar när du inte ser. (du kanske borde kolla internet-historiken! :o )
mytigern:

medans jag har kopplat in min gamla pc till han men enda problemet med den är att den inte duger för honom för han skulle kunna spela på den också men den har inget externt grafkort! så han tycker att den inte går att använda!


Internt, men fristående menar du?

Tycker att du skall försöka fixa en shysst dator till honom som han kan spela på. (som han anser duger) [cute]

Tobbish:

För övrigt, vad är det för datorer som inte klarar CS?


Finns en del..