Forumet - Brott och straff Panik

Hej, jag har en bokanalys att skriva för brott och straff av Fjordor Dostojevskij, andra boken. Men har sökt igenom hela internet och det står bara om första boken på nätet. Skulle vara jätte tacksam då analysen redan är en dag försenad så om någon har läst boken och kunde hjälpa mig skulle jag bli evigt tacksam :) Boken är även jätte svår förstod så jag förstår ingenting och kommer knappt ihåg vad jag har läst, förstår verklige inte hur jag ska kunna skriva något som jag inte förstår.

Vad jag ska skriva är: 
Analys

  •  handling
  • Motiv
  • Tema
  • Karaktärer
  • Miljö
  • Språk och stil
Och en egen tolkning av boken.
Vilket jag heller inte kan :(

Du måste berätta för din lärare att du inte förstått uppgiften så hen kan hjälpa dig med hur du ska jobba för att förstå hur man jobbar med texter! Det är en viktig kod att knäcka och hjälper din läsförståelse. Om vi hjälper dig fuska nu gör vi dig bara en björntjänst, din lärares jobb är att hjälpa dig klara av det här :) 

time: Du måste berätta för din lärare att du inte förstått uppgiften så hen kan hjälpa dig med hur du ska jobba för att förstå hur man jobbar med texter! Det är en viktig kod att knäcka och hjälper din läsförståelse. Om vi hjälper dig fuska nu gör vi dig bara en björntjänst, din lärares jobb är att hjälpa dig klara av det här :) 
Jag förstår uppgiften och allt men vi har läst andra boken och inte båda böckerna, alltså har vi kastats in i en berättelse, anledning till detta var för att vi skulle läsa slutet, och det är inte konstigt att jag inte försår boken då

Spana också in:

 
S3ON:
Ja, varför hade du skapat denna tråden om det redan vart kört i ämnet liksom? Du kanske har förbrukat din chans att uppnå högsta betyg, men än borde det finnas chans att klara kursen! 
Det är inte så allvarligt, skapade denna tråden så jag kunde få lite andras inblickar och bli klar med arbetet idag. Varför skulle det vara kört? hade inte bett m hjälp om jag verkligen inte behövt de, brukar inte be om hjälp såhär utan göra mina inlämningar själv men nu för första gången behöver jag verkligen hjälp så snälla