Forumet - Brun-röd toning

Brun-röd toning

2169 0 13
Hej!
Jag har naturligt brunt hår och är lite trött på det nu.
Vill tona det brunt med lite röda nyanser i.
Notera att jag absolut inte vill ha illrött hår, utan att det bara ska glänsa lite rött samtidigt som själva hårfärgen är brun.
Min fråga då:
om jag tonar håret med den färgen, kommer de röda pigmenten aldrig gå bort? även om det är en toning och inte permanent hårfärg? [cute]
Jobbigt om det röda alltid kommer vara kvar om man inte skulle bli nöjd ju [n]

Spana också in:

jag hade brunt hår med röda pigment i ungefär ett år. Sen för ett år sedan fick jag för mig att bli blond och usch vilket helvete det var med de röda pigmenten, vad frisören än gjorde så blev det lite orangea toner i håret. Idag syns inga röda pigment längre men det är för att jag håller på med silverschampo och toningar.

Och föresten, jag tonade håret rödbrunt och ändå fick jag problem. Det var mycket lättare att färga från svart hår till blont som jag gjorde för några år sedan. Så rött hår är ett helvete, iaf för mig.
hannnah:

jag förstår inte hur folk orkar tänka så mycket, om du bara tonar är det ju bara att vänta så kommer din naturliga fram om några tvättar om du nu skulle bli missnöjd. en färg som är som du beskriver är typ mahogny / kastanj.[rolleyes]


Det tänkte jag också när jag ville ha rödbrunt hår.. Men röda pigmenten fastnade ändå, trots toning.