Forumet - bryr du dig om utseende?

bryr du dig om utseende?

4429 0 29
jag själv är en person som är ganska osäker i mitt utseende, och har fått för mig att många bryr sig om t.ex hur ens kompisar ser ut, eller att någon inte kommer vilja ha något med mig att göra för att jag har typ en ful näsa eller skit. Skulle vara intressant att veta om många faktiskt gör det eller inte
Jag bryr mig om hur jag själv ser ut, att se ut på sätt som jag trivs med och som tilltalar mig själv.
Och visst tänker jag även på hur andra ser ut. Men jag kommenterar aldrig "fel och brister", eller sånt som inte faller mig i smaken på så sätt att jag nämner det för dom. Och heller aldrig påpekar jag sånt i andras utseenden och försöker att få den att se ut på ett sätt som tilltalar mig. Aldrig någonsin.
Däremot kanske jag kan kommentera sånt som jag gillar. Fin frisyr. Fin tröja, osv.

Spana också in:


bokentusiast: Vet inte riktigt
svår poll att rösta i så det fick bli detta alternativ

jag lägger inte direkt värde i utseende men jag kan ju inte säga att jag aldrig tänker på det. jag kan må ganska dåligt över att vara ful men jag orkar inte göra nåt åt det, det är som det är. och jag kan bli sjukt imponerad över häftiga utseenden, typ cat i gotham. fast hon ser mer ut som en fluga än en katt, det fattar jag inte. off topic kanske öh. vad är "bryr sig"? hehe. 
jag har inte brytt mig särskilt om vad andra tänkt om mitt yttre, inte jämfört mig med andra och så, men det har eskalerat senaste månaderna.

det är kul med kläder, prova ut frisyrer, måla naglarna. men det har börjat komma fram mer och mer, att jag känner att jag inte är nöjd, att jag måste göra något åt mitt yttre... inte helt och hållet för att jag själv vill. det är jobbigt.