Forumet - Bryter Hjärtat på Mitten Och Kastar Det I Rännstenen

Bryter Hjärtat på Mitten Och Kastar Det I Rännstenen

139 0 21
Alla runt mig verkar skaffa flickvänner, typ 100000 av mina vänner har en kärlek, jag står i ett hörn med dräggen och super skallen av mig varje kväll. Börjar bli grymt less, deras jävla flickor tar upp så mycket tid också. Fy fan. Ska dränka mina sorger med alkohol imorgon igen, precis som ikväll. Tar livet av mig om detta fortsätter.
Maxwinner:

Ska dränka mina sorger med alkohol imorgon igen, precis som ikväll.


Låter alldeles utmärkt. Jag kan rekommendera Glenmorangie, Highland Park eller Yamazaki. Lite dyra kanske, men jag har svårt att tänka mig att det skulle spela någon större roll för någon som ändå avser gå ur tiden inom en snar framtid.

Eller så glädjer du dig åt att du inte har någon som talar om när du ska sova och när du ska vakna, vad du ska se för filmer, vad du ska se på TV, när du ska tvätta, diska eller städa, etc.

Spana också in:

Jag förstår inte vad det är som är ett sådant enormt problem med att dina vänner (förhoppningsvis) är lyckliga. Sluta tycka synd om dig själv, och sluta stå tillsammans med drägg, supandes i ett hörn, så kanske du också kan lyckas hitta en flickvän - om det nu är det du vill ha.

hjortpojken:

sup bara med vänner


På något vis lyckades jag läsa detta som "sup bara på toaletten", vilket jag tyckte var ett aningen underligt råd.