Forumet - budskapet med era tatueringar?

budskapet med era tatueringar?

14255 0 68

Spana också in:

mmkey... here we go.

1. Zelda (Hylian shield + master sword). För att det är världens bästa spelserie och spel i allmänhet är en stor del av mitt liv.

2. Kyokushinkai (den ultimata sanningens lära). För att kampsport är en väldigt stor del av mitt liv.

3. #2 - för att killen bakom ska veta vilken plats han har[cool]

Tatuering1.JPG

Tatuering2.JPG

asdsad.bmp

Ska göra två,
1. Litet hjärta - står för att kärlek är viktigt
2. text , Frihet - Har alltid stått för frihet, vad som än händer så är friheten viktig. som att inte vara bunden till något'/någon man inte vill. Hade kunnat göra "Freedom" men känner att hur jag än gör, så är jag svensk!
Har ju ingen direkt men ska skaffa en där det står Alis volat propriis, betyder hon flyger med egna vingar. Det kommer vara som en påminelse att jag får lov att vara udda, jag ska inte glömma vem jag är och att jag kan klara mig själv. Också att jag ska klara av alla de mål i livet har jag, ensam.
har inga bilder, men kan skriva vad dom betyder.

en blpomma på smalbenet: blomman har 6 kronblad och varje blad är för varje familjemedlem sedan ska texten vi blev som vi blev vara runt blomman men har inte hittat någon snygg stil till den än.

Den andra är en svala på överarmen och den är till min mormor som dog för 12 år sen. sedan ska det avra en banderoll och hennes dödsdatum i.
Mitt budskap:
Jag tycker personligen att många människor i dagens värld är väldigt instängda i sig själva, de vågar helt enkelt inte visa sig själva. Därav döskallen som visar sig under skinnet(ska symbolisera helvetet, helvetet att inte vara sig själv.). Utanför är den riktigavälden fylld av blommor med mera som ska symbolisera att det finns en riktigt fin värld utanför! Jag har dock bara en blomma ensålänge men ska bygga på med mer "fina" saker!