Forumet - bulimi?

bulimi?

1039 0 17
jag äter inte mer, jag varken vill eller kan, de ända tankarna som finns i min hjärna är att jag måste bli smal för att bli accepterad. om jag nu råkar äta ändå så spyr jag upp de pga ångesten jag får av maten. jag har gått ner 5 kg på drygt en vecka. har jag bulimi/anorexia? jag har varit såhär i några år men allt har blivit värre nu dom senaste veckorna.
btw går man ner i vikt av att spy upp maten man ätit?

Spana också in:

1. Ja, det har du. Gör något åt det.
2. Jo, du går ner i vikt (om du inte äter väldigt mycket till en början), men du får fortfarande i dig sisådär hälften av kalorierna i det du kräks upp. Dessutom jävlas du med ett antal inre organ. Gör något åt det.
3. Du har förmodligen inte gått ner fem kilo faktisk kroppsmassa på en vecka, det handlar sannolikt om att du gjort av med en massa vätska genom att kräkas och därmed är uttorkad. Gör något åt det också.
Du bör ju söka hjälp om inte annat, jag höll på som du under en period i gymnasiet men slutade sen när det blev sommar och jag fick annat att tänka på... Det är inte bra och det återkommer i perioder när jag mår sämre, så ett tips är att du får hjälp nu när du är medveten om problemet...

Och det är klart du går ner i vikt när du slutar äta, men du går upp allting sen igen när du äter lite, plus att kroppen lägger lagrar allt fett du får i dig som den i vanliga fall (när du äter regelbundet) förbränner.