Forumet - Bulk, deff, mer protein, inget? (Bilder)

Bulk, deff, mer protein, inget? (Bilder)

8949 1 66
Tja!

En lönnfet svenne som levt på cheese och bira men som just tänkt börja träna.

Snabb fråga bara:

Borde jag deffa, bulka, eller bara komma igång och strunta i kosten de första månaderna? (Så länge jag inte äter en massa skit)

Vad tror ni förresten om kroppsfett procent?

Kollade på en sida på Internet med måtten

86 i midjan
26,5 i halsen
72,5 i vikt
185 i längd

De gav mig 24%
Stämmer det bra?

Länkar bilder.

Come on, bring me the truth!
Peace
_20160418_145603.JPG_20160418_145513.JPG

Spana också in:

Ät lika mycket som nu, men ät hälsosamt. Dela upp muskelgrupperna i 4 dagar och vila/spring mellan, exempelvis Måndag; Biceps+Rygg, Tisdag; Vila, Onsdag; Ben osv.
Sedan när du börjar märka skillnad så kan du bestämma dig för ett mål och bulka/deffa beroende på hur din "målkropp" ser ut, men låt det ta sin tid, går inte på en natt liksom. 

CasperJ: Ät lika mycket som nu, men ät hälsosamt. Dela upp muskelgrupperna i 4 dagar och vila/spring mellan, exempelvis Måndag; Biceps+Rygg, Tisdag; Vila, Onsdag; Ben osv.
Sedan när du börjar märka skillnad så kan du bestämma dig för ett mål och bulka/deffa beroende på hur din "målkropp" ser ut, men låt det ta sin tid, går inte på en natt liksom. 
Ok, bra tips! Vad säger du om BF % btw?

Stäkaren:
Lägg ner biran helt ett tag framöver. Gå några månader helt utan sen kan du ta nån vid enstska tillfällen, men försök hålla det på en måttlig nivå.
Haha, det blir nog inte så lätt. After work och liknande är viktigt för nätverkande inom det jag gör. Så det blir nog några liter i veckan. Sedan rör det mig inte så mycket att ha en liten kagge. Dock vill jag bli mer jämn, typ större armar axlar etc så det inte ser oproportionerligt ut. 

Kan dock kanske lägga ner att sluta kvällarna med att trycka i mig 5-6 cheese som fyllekäk. Typ hitta något som ersätter det. Kanske proteinshake eller något?