Forumet - BUP, verkligen nödvändigt?

BUP, verkligen nödvändigt?

168 0 1
Hade ingen aning om vart det här inlägget skulle, så det fick bli här.

Jag mår dåligt när jag är i ett förhållande, får huvudvärk och sömnproblem, blir mer nere än vanligt också. Mitt senaste förhållande varade i nästan 2 månader och jag hade en period någon gång på den tiden då jag hade huvudvärk VARJE dag. Gick till vårdcentralen pga det, och fick en tid hos en barnspecialist.
Nu är jag i ett förhållande igen, har huvudvärk och sömnproblem! Jag har själv inte tänkt på att jag blir att må dåligt när jag är i ett förhållande, men har sakt börjat inse det efter att både mamma och pappa har sagt det.

Iallafall, jag ska till barnspecialisten den här månaden och mamma sa att om hon berättade att mina symptom är endast när jag är i ett förhållande så skickar dom mig till bup istället. Så min fråga är: Är det verkligen så allvarligt att bup ska behövas?
Jag vill inte dit, har bara dålig erfarenheter av dom! Det tog dom ett helt ÅR att komma fram till att min bror hade dåligt självförtroende och att han höll pennan "fel"!!

Hoppas det inte blev allt för rörigt.

Spana också in:

Jag tror inte du kommer skickas till bup. Om du skulle säga att det blir så när du är i ett förhållande så kan jag tänka mig att de skulle vilja att du får en samtalskontakt. Samtalskontakt kan man få inom vårdcentralen så det kanske är dit dem skickar dig i så fall. Tror det krävs lite "allvarligare" saker för att hamna på bup, men samtidigt så har inte så bra koll på bup.