Forumet - Busshistorier

Busshistorier

1122 0 59
"Idag när jag kollade ut genom fönstret på bussen möttes jag av en hjärtevärmande syn.

En pojke/man i min ålder sprang efter bussen med en läskedryck från subway i handen, det syntes att han inte var en atlet men att han försökte sitt yttersta och han nådde upp i en ganska imponerande fart.

Ungefär 20 meter bakom honom sprang en hans (?) tös med händerna fulla i mat och drycker, och hon kämpade för att ens hålla halva farten som gossen.

Det är inte ofta jag känner mig som en ladiesman, men i jämförelse med honom kände jag mig nästan bra."

Spana också in:

"Igår på en sen buss var jag med om den hemskaste resan i mitt liv.
Bussen var full av white-trashiga män i 20-25 års åldern som tydligen gillade att skrika könsord och vara allmänt jobbiga.

När jag gick av bussen sa jag till busschauffören i en medlidande ton: "Jag tycker synd om dig"

Han kollade tillbaka med en frustrerad blick och svarade "Ja fyfan, ibland vore det kul att ha en k-pist med sig!""
"En berusad A-lagare frågade busschauffören: "Åker du förbi..................." hans stämma tynade bort. "Vad heter det?!" frågade han närmste person. Denna gav inget svar.

Han kollade sig frenetiskt omkring efter en person som visste vart han var på väg. Tillslut lunkade han sakta iväg, trött på att inte få hjälp när han som mest behöver det."
"Två unga herrar var på bussen idag, lite lagom påverkade av något sorts illegalt preparat. De diskuterade med inlevelse om hur och varför bussen backade, även fast de stod ca 3 meter från chauffören. Plötsligt började en av dom bli lite smånojjig om vart bussen gick, han sa att han kunde ju hamna mitt i ingenstans om han hade otur.

Jag hörde hur han började nojja mer och mer, när jag fick syn på en polisbil tog jag tillfället i akt; Där är ju polisen ju!

Samtalet tystnade fort, de såg båda ganska oroliga ut, jag kännde mig härligt ond för en sekund!"
Dan_the_ironman:

Kan även vara lite läskiga upplevelser


hmmmmmmmmm...........

aaaa en gång så klev en mamma me barnvagn på.. hon var lite rund o hade asgrov röst du vet.. aaa.. o så bromsa busschauffören hastigt så att (tydligen) hennes barnvagn var nära att välta

och hon ba

"HORA JÄVLA HORA JAG SKA SKJUTA DIG DIN JVÄEL VÅGA BARA GÖRA SÅDÄR EN GÅNG TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... !!!!!!!!!!!"

hon blev jätteeeeaaaarj[crazy] blev rädd
Lounge fact:

"HORA JÄVLA HORA JAG SKA SKJUTA DIG DIN JVÄEL VÅGA BARA GÖRA SÅDÄR EN GÅNG TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... !!!!!!!!!!!"


hahahaha seriöst...
en gång när jag åkte buss, i vintras tror jag så ba fick en tjej epilepsianfall och vi var tvungna att stanna och vänta på ambulans och grejer och en gubbe ba "hur lång tid kommer det ta???? jag ska med ett tåg" DDD: