Forumet - Bygga muskler Akut Hjälp

Bygga muskler Akut Hjälp

2466 1 2

Tja jag är en killa som är 15 år och är ungefär mellan 168-170 cm och väger 70-75 KG.Jag vill då bygga muskler liksom ha en snygg kropp där man kan se mina muskler typ som 6 pack osv.Då undrar jag ska jag först gå ner i vikt och sen bygga muskler eller ska jag bara köra styrketräning på en gång.

Inga kommentarer

Senast ändrad 28 Aug 2013, 11:39 av André Vifot Haas
Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Jag är inte någon expert på detta, men för att du skall kunna få en "synlig" muskulation så bör du träna ca 3-4 ggr per vecka styrka där du alltid springer eller gör annan konditon träning innan du sätter igång.

När du har tränat ett tag och du har ca 1 månad eller 2 kvar skall man börja "deffa" dvs man börjar äta mindre för att få bort det sista fettet från kroppen så att man får en platt mage på kroppen.

Att du dock vill ha en muskulatur som alltid visar stora muskler på kroppen är svårt att få då dessa människor tränar ofta varje dag (1-2 timmar). Jag skulle dock även se att om du skall börja träna, ta det först och främst lugnt och börja inte med att gymma. Detta då du bara är 15 och din kropp växer fortfarande. Ser hellre att du utför någon form av ute träning, dvs löpning armhävningar mm eller att du kanske tar upp en fysisk aktivitet (kampsport, klättring rekomenderar starkt ^^, basket, mm) för att det troligen är roligare än att lyfta skrot på ett gym, lite personlig åsikt där dock men men.

Har du frågor är det bara att fråga på

Realm