Forumet - bygga stationär dator

bygga stationär dator

1198 0 19

Spana också in:

Att maxa grafiken är att ha ett bra grafikkort med bra med minne. Sedan så om du vill att det inte ska lagga måste du ha en bra processor och nätverkskort. Om du ska ha en bra processor så behöver du ett lika bra moderkort, ett bra nättagg, ram behövs också osv...

Så det hamnar på 9k-15k+
det billigaste kanske hade varit att köpa en färdigbyggd dator och sedan köpa grafikkortet. då får man med OS och allt sånt småttfördelen med att bygga eget är ju att man får customize:a sin dator som man vill ha den. men billigare vet jag inte om det blir.

hade kunnat tänka mig en sån här dator och sedan köpa till ett gtx 560ti gpu http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/stationar-dator/HPP62069SC/hp... duger åt vanliga spelare och lite till.och priset hamnar väl på en åtta tusen.
Att du ens frågar så betyder att du är en brat som kan lägga i princip hur mycket pengar som helst på en dator men bara är snål.
Kolla bara på ebay efter en begagnad Dell Alienware så har du en dator som slår det mesta till ett rätt så okej pris (det är bra pris på dom även om dom är nya också).
​Här är ett exempel på bra pris på en RIKTIGT bra dator. Skulle du köpa den ny i sverige skulle du nog få betala 15-20k.
Dessutom kommer du defenitivt fortfarande kunna spela BF4 när (eller om) det kommer på högsta kvalitet.