Forumet - Byta från Comvic till Telia.

Byta från Comvic till Telia.

4910 0 44

Spana också in:

du kan byta till telia refill och behålla ditt gamla nummer, laddar du med 150 kr ringer du gratis till alla med telia i 30 dagar, laddar du med 300 kr ringer du i 60 dagar sen kan du som tjänts på refill tecka "Sms till alla" prenumeration som kostar 99kr i månaden och för den får du skicka 5000 sms
Husknuten:

Nej låt inte den stackarn göra det. Sveriges i särklass sämsta operatör på alla sätt.


Varför säger du så?
Om det flesta man känner har comviq och man ringer gratis till dem, bör man ha telia, telenor eller något annat då?

SweetAlexa:

köp det åt henne?


Ja precis, man lär ju tjäna på det i längden ändå, om man snackar mycket. [smile]
elinc:

Varför säger du så?
Om det flesta man känner har comviq och man ringer gratis till dem, bör man ha telia, telenor eller något annat då?


För att de har de sämsta näten. Båda för 3G och gsm. Sedan är det en operatör som hittar alla möjliga och omöjliga fula sätt att lura sina kunder på mer pengar. Ta deras faktureringsavgifter på 24 kr om man har abbonemang t.ex.

Sedan lockar dom med kompis-värdebevisen som bara mindre insatta användare köper... Gratis sms och samtal till Tele2, visst. Men 2,49 kr/min till övriga operatörer! Ska man tjäna på en sådan prisplan krävs ett extremt onormalt användarmönster. Babblar man bara en kort stund med någon som har annan operatör blir det med lätthet 15-20 kr och det kan man skicka många sms för.

Dessutom funkar ju skiten knappt alls i utlandet. Det ska göra göra enligt Tele2, men i praktiken är det närmast oanvändbart instabilt. Operatören erbjuder inte ens möjlighet att få utlandsamtal man ringer med sitt kontantkort på en separat faktura vilket gör att det fungerar lika bra som ett abbonemang där. Det gör alla andra operatörer!
Husknuten:

Sedan lockar dom med kompis-värdebevisen som bara mindre insatta användare köper... Gratis sms och samtal till Tele2, visst. Men 2,49 kr/min till övriga operatörer!


Jag kollade nyss in Comviq Kompis, och samtalsavgiften är 0,69 kr/min till andra operatörer. Så du får gärna lägga fram var du har fått den där siffran ifrån. Känner även personer med Comviq Kompis och dessa har också en avgift på 0,69 kr/min till övriga operatörer.

http://www.tele2.se/abonnemang-kompis.htm