Forumet - Byta gymnasieprogram, hjälp mig!

Byta gymnasieprogram, hjälp mig!

154 1 8
Jag går just nu mitt första år i gymnasiet på media linjen på en skola i Göteborg. Jag är jättebesviken på både linjen och skolan, och lärarna är jättedåliga. Jag har försökt komma in på ett annat program men eftersom det har gått så långt in på höstterminen får jag inte lov att byta, utan har blivit tillsagd att det är bäst om jag söker om på nytt nästa år.

Mitt problem är att jag har ingen aning om vad jag ska göra.
För om jag hoppar av skolan nu för att söka om nästa år, vad tusan ska jag göra detta året? Lgga hemma och slappa? Men om jag stannar kvar detta året för att sedan läsa om det en gång till känns ju jätteonödigt! Och jag vill verkligen inte stanna kvar där jag är nu i tre år till...

Är det någon som har förslag på vad jag kan göra eller ta mig till??
eperleroth:

Mitt problem är att jag har ingen aning om vad jag ska göra.


eperleroth:

jag söker om på nytt nästa år


eperleroth:

vad tusan ska jag göra detta året?


eperleroth:

Är det någon som har förslag på vad jag kan göra eller ta mig till??


Oj, vart ska jag börja.. Jo men det finns en jävla massa att ta sig ann, vad gör du annars på fritiden?

Spana också in:

eperleroth:

ag känner mig själv och vet att jag tillslut bara kommer hamna på soffan framför tv:n


eperleroth:

Jag behöver något att sysselsätta mig med


Det där går inte ihop alls.. Behöver du något att sysselsätta dig med hamnar du verkligen inte i soffan, har du ingen fantasi eller kreativitet alls??
eperleroth:

Jag går just nu mitt första år i gymnasiet på media linjen på en skola i Göteborg. Jag är jättebesviken på både linjen och skolan, och lärarna är jättedåliga. Jag har försökt komma in på ett annat program men eftersom det har gått så långt in på höstterminen får jag inte lov att byta, utan har blivit tillsagd att det är bäst om jag söker om på nytt nästa år.Mitt problem är att jag har ingen aning om vad jag ska göra. För om jag hoppar av skolan nu för att söka om nästa år, vad tusan ska jag göra detta året? Lgga hemma och slappa? Men om jag stannar kvar detta året för att sedan läsa om det en gång till känns ju jätteonödigt! Och jag vill verkligen inte stanna kvar där jag är nu i tre år till...Är det någon som har förslag på vad jag kan göra eller ta mig till??


Ähh kör vidare med det där jag gick media också i tre år innan jag började knega det är ju soft innan allvaret börjar[smile] hmm ganska gammal tråd du kanske redan hittat en lösning, hehe