Forumet - Byta gymnasium...

Byta gymnasium...

684 0 18

Spana också in:

Burrito:

är de otrevliga och negative mot varandra där du går nu?De flesta brukar inte trivas den första veckan.


Ja alltså, jag är en glad och positiv kille, men dom jag går med har varken samma intressen som mig, eller samma humor. Vissa pratade inte ens med andra idag, inte för att de var blyga, utan de var kaxiga.

Kaxiga är ordet jag letar efter.
Döm inte en bok efter utseendet.

Gymnasiet du är på nu, är det 1 ring eller har du bytt innan till denna klass?

I ettan så brukar det vara ganska stelt första veckorna. Folk kan verka kaxiga och tråkiga, men de är väl bara nervösa. Det är nervöst att gå från grundskola till gymnasiet. Om dem kanske inte försöker bli vän med dig, så försök du att bli vän med dem? Ofta krockar det i kommunikationen. Du kanske ser dem som kaxiga, dem kanske ser dig som något och därför vill ingen ta första steget.

Men till din fråga, lite kanske beroende på vilken skola du går på så är det enkelt att byta. Speciellt nu första veckorna. Jag bytte från häst-häst till sam-sam redan efter tre dagar när jag började ettan utan några problem. Jag gick till nya skolan, fick gå runt där och bestämde sedan på en gång att jag ville gå där, åkte sedan tillbaka till den gamla skolan, pratade med rektorn, förklarade läget. Veckan efter, på måndagen, började jag på min nya skola. :)