Forumet - Byta Gymnasium i 2:an?

Byta Gymnasium i 2:an?

275 1 1
Hej! 

Jag har alltid gillat media, foto och film. Ifall man får skryta lite så är jag väldigt bra. Många vänner och egentligen helt okända personer har flera gånger sagt att jag är riktigt bra på det jag gör och tar grymma bilder, mm. Har även fått hyfsat stora jobb, t.ex. som att fotat för Hallands Nyheter. Det låter kanske lite konstigt men det är faktiskt detta som är problemet, nu låter det som om jag skryter igen, men jag är mycket bättre än foto-/film-lärarna på den skolan jag går på.

Just nu går jag i tvåan och i stort sett varje dag går jag till skolan för att läsa om saker jag redan kan, jag lär mig nästan inget nytt. Jag går även i en väldigt liten klass (5 elever) där de inte alls har samma kunskaper som jag har. De har nästan inte fotat någonting, vilket inte alls är fel! Men jag började ändå på denna skolan för att träffa lärare som kunde lära mig mer och nya kompisar som var ungefär lika bra som mig. 

Jag började på just denna skolan för att de precis hade öppnat programmet så jag ville ge dem en chans typ. Skolan i sig verkade även riktigt bra! Men när jag började där fick jag reda på att de hade bytt rektor och att det skulle bli några förändringar. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig men jag fortsatte ändå på den skolan i hopp om att det skulle bli bättre (vilket lärarna sa). Jag har nu gått över ett år på denna skolan men känner nu att jag vill byta.

I den staden jag bor finns det en till skola där eleverna och lärarna är så grymt mycket bättre som jag hellre vill gå på nu. Jag funderade självklart på att börja på den från början men ville ändå ge den skolan jag går på nu ett försök. Ifall jag byter skola så känns det som om jag kommer att svika mina klasskompisar och lärare. Klasskompisarna förstår nog att jag vill gå på den andra skolan för att lära mig mer, men i och med att vi är så få i klassen känns det som om jag kommer att svika dem. Lärarna försöker ju ändå sitt bästa för att lära ut, mm. 

Det finns även andra faktorer till att jag vill byta skola men känner att jag har skrivit väldigt mycket nu så kan ta det sen ifall någon undrar.

Min fråga är i alla fall, tycker ni att jag ska byta? Eller ska jag bara hålla ut sista halvan utav gymnasiet? 

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in: